Ασημακοπούλου: Στη ΔΕΘ οι Έλληνες θα ανακαλύψουν την «πολιτική γοητεία» του Μητσοτάκη
«Φέτος στη ΔΕΘ οι Έλληνες θα ανακαλύψουν την "πολιτική γοητεία" του Κυριάκου Μητσοτάκη», που «είναι η γοητεία της αποτελεσματικότητας», δηλώνει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.
Τις προηγούμενες χρονιές γοητεύτηκαν δυστυχώς από τον λαϊκισμό και τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα με το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης και το παράλληλο πρόγραμμα, αναφέρει επίσης στη συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η κ. Ασημακοπούλου και προσθέτει, αναφερόμενη στην 3η αξιολόγηση ότι θα «ξαναείμαστε στο ίδιο έργο θεατές με... κόκκινες γραμμές και σκληρή διαπραγμάτευση, αλλά με το γνωστό τέλος του ΝΑΙ σε ΟΛΑ».
Σχολιάζοντας τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «η κυβέρνηση αυτή προσπαθεί με καθεστωτικού τύπου τρόπους να ελέγξει την ενημέρωση» την ώρα που ο υπουργός Νίκος Παππάς «ουδόλως ασχολείται με την ψηφιακή πολιτική, έχοντας επάξια κερδίσει τον τίτλο του υπουργού "προπαγάνδας"».
Εκτιμά ακόμη ότι «η κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου θα κάνει ό,τι μπορεί για να εξαντλήσει την τετραετία, ο κόσμος όμως δεν θα αργήσει να την καταδικάσει με την ψήφο του».
Η βενζίνη «καίει» την τσέπη - Ράλι ανόδου που φτάνει τα 2,369 ευρώ/λίτρο στα νησιά
13:23
Η Κίνα αυστηροποιεί δραστικά τους περιορισμούς στα ταξίδια των πολιτών της
13:14
Χ. Δούκας: Στέλνει στην Εισαγγελία Αθηνών το πόρισμα εμπειρογνωμώνων για τις καθιζήσεις στην Κυψέλη
13:05
Στον ανακριτή οι δύο γιατροί για τον θάνατο Μαζωνάκη - Αντιμέτωποι με κατηγορίες για ενδεχόμενο δόλο
12:56