Μαντάς για Eldorado: Η κυβέρνηση θέλει κάθε επένδυση που κινείται σε νόμιμα πλαίσια
Ως «σήμα επιτάχυνσης της διαπραγμάτευσης και τελικής διαπραγμάτευσης» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς την ανακοίνωση της ELDORADO για την επένδυσή της και την αναστολή λειτουργίας.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ εκτίμησε πως πρόκειται, με σκακιστικούς όρους, για μια «κίνηση επιθετικής στρατηγικής» και διερωτήθηκε γιατί, ενώ η εταιρεία βρίσκεται σε διαιτησία με το Δημόσιο, αποφάσισε να κάνει, σε αυτήν τη συγκυρία, αυτή την κίνηση.
«Η κυβέρνηση θέλει κάθε επένδυση που κινείται σε νόμιμα πλαίσια» σημείωσε ο κ. Μαντάς και υπογράμμισε ότι «θα πρέπει να δούμε όλες τις λεπτομέρειες και τι προβλέπεται από τους νόμους και το Σύνταγμα τους κράτους».
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2026: Αυτά είναι τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας στα ΕΠΑΛ
10:15
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2026: Αυτά είναι τα θέματα στην Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ στα ΕΠΑΛ
10:13
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Βετεράνος κράτησε ομήρους για 15 ώρες μέσα σε τράπεζα στην Καλιφόρνια - «Τους φόρεσε εκρηκτικά»
10:10
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2026: Αυτά είναι τα θέματα στα Δίκτυα Υπολογιστών στα ΕΠΑΛ
10:10
ΕΛΛΑΔΑ