Σταθάκης: Τρίμηνη διάρκεια η διαιτησία κυβέρνησης - Eldorado Gold
Τρίμηνη διάρκεια θα έχει η διαιτησία της ελληνικής κυβέρνησης με την Eldorado Gold για τα μεταλλεία των Σκουριών στη Χαλκιδική όπως ανέφερε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης σε δηλώσεις του έπειτα από τη συνάντησή του με αντιπροσωπεία των εργαζομένων στα μεταλλεία.
Ο κ. Σταθάκης, κάνοντας λόγο για μία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, σημείωσε ότι η διαιτησία με την εταιρεία θα ξεκινήσει σήμερα, καθησυχάζοντας έτσι τους Καναδούς επενδυτές που εκτιμούσαν ότι η διαδικασία της διαιτησίας θα διαρκούσε περισσότερο από έναν χρόνο.
«Η εταιρεία πλέον θα πάρει τις αποφάσεις της» υπογράμμισε και εμφανίστηκε ανοιχτός στο ενδεχόμενο συνάντησης με εκπροσώπους της Eldorado.
Αναφορικά με τα μεταλλεία της Ολυμπιάδας ο Γιώργος Σταθάκης τόνισε ότι αναμένεται να δρομολογηθούν άμεσα οι εκκρεμότητες και να δοθούν οι άδειες σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Λέκκας για ανεμοστρόβιλο στην Αλεξανδρούπολη: Αντίστοιχα φαινόμενα θα εμφανίζονται συχνότερα (vids)
13:09
Ο Πολ Μέσκαλ αποκάλυψε ότι τραγουδά ο ίδιος ως Πολ ΜακΚάρτνεϊ στις ταινίες για τους Beatles
13:01
Ελεύθερο το πλοίο που είχε συλληφθεί από τη Φινλανδία για σαμποτάζ υποθαλάσσιου καλωδίου (vid)
12:57
Τι αλλάζει στο IRIS από την Πέμπτη 15 Ιανουάριου - Νέα δεδομένα στις πληρωμές
12:53