Σταθάκης: Τρίμηνη διάρκεια η διαιτησία κυβέρνησης - Eldorado Gold
Τρίμηνη διάρκεια θα έχει η διαιτησία της ελληνικής κυβέρνησης με την Eldorado Gold για τα μεταλλεία των Σκουριών στη Χαλκιδική όπως ανέφερε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης σε δηλώσεις του έπειτα από τη συνάντησή του με αντιπροσωπεία των εργαζομένων στα μεταλλεία.
Ο κ. Σταθάκης, κάνοντας λόγο για μία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, σημείωσε ότι η διαιτησία με την εταιρεία θα ξεκινήσει σήμερα, καθησυχάζοντας έτσι τους Καναδούς επενδυτές που εκτιμούσαν ότι η διαδικασία της διαιτησίας θα διαρκούσε περισσότερο από έναν χρόνο.
«Η εταιρεία πλέον θα πάρει τις αποφάσεις της» υπογράμμισε και εμφανίστηκε ανοιχτός στο ενδεχόμενο συνάντησης με εκπροσώπους της Eldorado.
Αναφορικά με τα μεταλλεία της Ολυμπιάδας ο Γιώργος Σταθάκης τόνισε ότι αναμένεται να δρομολογηθούν άμεσα οι εκκρεμότητες και να δοθούν οι άδειες σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Τράπεζες: Στο χαμηλότερο επίπεδο 9ετίας τα σταθερά στεγαστικά επιτόκια
10:22
Superbet: Ποια είναι η στοιχηματική που έκανε χθες πρεμιέρα στις φανέλες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ
10:22
Χίος: Στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα τέσσερα άτομα από έκρηξη αυτοσχέδιων ρουκετών στον Βροντάδο
10:17
Ιράν και οι ΗΠΑ έλαβαν σχέδιο εκεχειρίας δύο σταδίων - «Έγκλημα πολέμου οι απειλές Τραμπ» λέει η Τεχεράνη – Σφυροκόπημα στο Λίβανο
10:17