ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Ένωση Κεντρώων και τον Βασίλη Λεβέντη το γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Βουλή

Στην Ένωση Κεντρώων και τον Βασίλη Λεβέντη το γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Βουλή
CNN Greece

Ο κύβος ερρίφθη και το γραφείο που διατηρούσε στο ισόγειο του Μεγάρου της Βουλής ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πηγαίνει στην Ένωση Κεντρώων και τον πρόεδρο της, Βασίλη Λεβέντη.

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι επιτελείς της Βουλής δέχονταν «πιέσεις» από τους δύο νέους αντιπροέδρους Δημήτρη Καμμένο (ΑΝΕΛ) και Μάριο Γεωργιάδη (Ένωση Κεντρώων), προκειμένου να τους διατεθεί ξεχωριστό γραφείο, όπως συμβαίνει και με τους άλλους αντιπροέδρους. Αναζητήθηκε η καλύτερη δυνατή λύση, ώστε να είναι όλοι όσο το δυνατόν περισσότερο ικανοποιημένοι.

Η Ένωση Κεντρώων που διαθέτει, όπως έλεγαν από τη Βουλή, τα λιγότερα γραφεία, θα πάρει τελικά το γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που γειτονιάζει με τα δικά της και σε αυτό θα μεταφερθεί ο πρόεδρος του κόμματος. Ο Θ’ αντιπρόεδρος Μάριος Γεωργιάδης, θα «καθίσει» στο γραφείο που είχε διατεθεί μέχρι πρότινος στον Βασίλη Λεβέντη.

Οι αλλαγές στο χωροταξικό της Βουλής φέρνουν στο ισόγειο και τον Η’ αντιπρόεδρο της Βουλής, βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένο. Παρότι τα γραφεία όλων των αντιπροέδρων βρίσκονται στον πρώτο όροφο του Κοινοβουλευτικού Μεγάρου, το δικό του θα είναι εφεξής δίπλα σε αυτά της Ένωσης Κεντρώων. Οι υπηρεσίες Νομοθετικού Έργου που στεγάζονταν εκεί μέχρι σήμερα, θα μεταφερθούν στον δεύτερο όροφο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ