ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς στο CNNi: Το Eurogroup θα διασφαλίσει την επιστροφή της χώρας στις αγορές το 2018

Παππάς στο CNNi: Το Eurogroup θα διασφαλίσει την επιστροφή της χώρας στις αγορές το 2018

Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες συναντήσεις ενόψει της επόμενης ΔΕΘ, της οποίας θα είναι τιμώμενη χώρα.

Ο Νίκος Παππάς μίλησε στο CNNi, επισημαίνοντας ότι οι αποφάσεις του Eurogroup θα διασφαλίσουν ότι η χώρα θα επιστρέψει στις αγορές πλήρως με την λήξη του τρέχοντος προγράμματος, τον Αύγουστο του 2018.

Παράλληλα, ο κ. Παππάς, εξέφρασε την εκτίμηση ότι το κλίμα στην χώρα μας έχει αλλάξει και συνεχώς βελτιώνεται, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο brain drain. Συγκεκριμένα απαντώντας σε ερώτηση για την αναστροφή του brain drain, ανέφερε ότι η κυβέρνηση εργάζεται προκειμένου να δίνονται κίνητρα στους νέους να αναπτύσσουν τις δικές τους start ups με φρέσκιες επιχειρηματικές ιδέες που θα βοηθήσουν και την χώρα.

Στη συνέχεια ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, υπογράμμισε ότι η ανεργία στη χώρα μας συνεχώς μειώνεται και πως τα μηνύματα για το μέλλον είναι αισιόδοξα.

Ο Νίκος Παππάς αναφερόμενος στην παρουσία τους στις ΗΠΑ και στο γεγονός ότι οι ΗΠΑ θα είναι η τιμώμενη χώρα στην επόμενη ΔΕΘ, σημείωσε ότι ίδιος έχει κάνει επαφές, προετοιμάζοντας το έδαφος και για επενδύσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ