ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η βόλτα του Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ και η ευχή του για τον ΠΑΟΚ

Η βόλτα του Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ και η ευχή του για τον ΠΑΟΚ

Την ανάγκη να γίνει η Βόρεια Ελλάδα ένα κέντρο εξαγωγικών δραστηριοτήτων και πόλος υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας με παράλληλη ανάπτυξη του τουρισμού και άλλων τομέων της οικονομίας επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στη σύντομη συζήτηση που είχε με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζτιζικώστα και τον πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO Τάσο Τζήκα.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί οι στόχοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι στόχοι και της Νέας Δημοκρατίας και συνεχάρη τον κ. Τζήκα για τη διοργάνωση της ΔΕΘ λέγοντας ότι η ΔΕΘ ξαναβρήκε τη θέση της και τον προσανατολισμό της στην καινοτομία, την εξωστρέφεια και τις εξαγωγές ελληνικών προϊόντων.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έκανε την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της ΔΕΘ.

"Καλή πορεία στον ΠΑΟΚ"

"Καλή πορεία" ευχήθηκε στον ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το περίπτερο της ομάδας στη διάρκεια της περιοδείας του στην 82η ΔΕΘ.

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με εκπροσώπους των συνδέσμων του ΠΑΟΚ παρουσία του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Θοδωρή Ζαγοράκη, του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Βασίλη Κικίλια, του βουλευτή, Σταύρου Καλαφάτη και του πρώην υπουργού, Γιώργου Ορφανού.

Στη διάρκεια της ολιγόλεπτης συζήτησης ο βουλευτής Σταύρος Καλαφάτης σχολίασε ότι το περίπτερο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ είναι ένα από τα πιο σταθερά σημεία αναφοράς στη Βόρεια Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ