ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη λειτουργία του government.gov.gr, ανακοίνωσε ο Τζανακόπουλος

Τη λειτουργία του government.gov.gr, ανακοίνωσε ο Τζανακόπουλος
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/Φωτογραφία αρχείου

Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα, ο επίσημος ενημερωτικός ιστότοπος σχετικά με το έργο και τη δραστηριότητα της ελληνικής κυβέρνησης, ο οποίος είναι ήδη δημόσια προσβάσιμος στη διεύθυνση http://government.gov.gr, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Στον ιστότοπο υπάρχουν η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ομιλίες, δηλώσεις, συνεντεύξεις υπουργών, ανακοινώσεις, δελτία Τύπου και ενημερώσεις υπουργείων για διάφορα ζητήματα.

Οι πολίτες μπορούν να κάνουν πλοήγηση σε 7 Κατηγορίες (Επικαιρότητα, Έργο, Τεκμηρίωση, Infogov, Εκπρόσωπος, Πρωθυπουργός, Κυβέρνηση) και σε 9 θεματικές ενότητες (Ανάπτυξη και Οικονομία, Εργασία Ασφάλιση Αλληλεγγύη, Παιδεία, Υγεία, Περιβάλλον και Ενέργεια, Αγροτική Ανάπτυξη, Δημόσια Διοίκηση και Δικαιοσύνη, Πολιτισμός και Αθλητισμός, Εξωτερική Πολιτική και Άμυνα).

Επίσης, να πληροφορηθούν για τα προγράμματα του πρωθυπουργού και υπουργών, τα χαρτοφυλάκια της κυβέρνησης να συνδεθούν με χρήσιμους ιστοτόπους και να δουν τον απολογισμό του έργου της κυβέρνησης 2015-2016.

Ταυτόχρονα παρέχεται η δυνατότητα μετάφρασης σε 8 ξένες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά, κινεζικά -απλοποιημένα, ρωσικά, τουρκικά).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ