Λαζαρίδης: Η κυβέρνηση... κάηκε στην Αττική και πνίγηκε στον Σαρωνικό
Σφοδρή επίθεση στον Παναγιώτη Κουρουμπλή και συνολικά στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης.
«Ο κ. Κουρουμπλής, ανθρώπινα, μπροστά σε αυτήν την πολύ μεγάλη οικολογική καταστροφή που έχει συμβεί στην Αθηναϊκή Ριβιέρα θα έπρεπε μόνος του να θέσει την παραίτηση στη διάθεση του πρωθυπουργού» υπογράμμισε ο κ. Λαζαρίδης, μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ».
«Δυστυχώς, από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, αυτή η κυβέρνηση κάηκε στην Αττική και πνίγηκε στο Σαρωνικό» τόνισε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ και πρόσθεσε: «Υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, τόσο ως προς την άδεια του πλοίου, όσο και ως προς το πώς αυτό το πλοίο ήταν αξιόπλοο. Πώς βυθίστηκε ένα πλοίο μέσα στο λιμάνι με συνθήκες σχεδόν άπνοιας; Οι ευθύνες της κυβέρνησης και του αρμοδίου υπουργού είναι πάρα πολύ μεγάλες».
«Θα αναφέρω ένα παράδειγμα που αποδεικνύει την ανικανότητα της κυβέρνησης. Υπάρχει ένα πλοίο στο Αιγαίο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Θαλάσσιας Ασφάλειας. Η συνδρομή αυτού του πλοίου ζητήθηκε τέσσερις ημέρες μετά. Δεν τόλμησε, δεν σκέφτηκε, δεν ήξερε ένας άνθρωπος στο υπουργείο να σηκώσει ένα τηλέφωνο και να ζητήσει τη βοήθεια αυτού του πλοίου στο πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της απορρύπανσης. Αυτό και μόνο δείχνει ότι η κυβέρνηση έδρασε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Δεν γνώριζε πώς να αντιμετωπίσει αυτό το συμβάν» επισήμανε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 74χρονος σε παραλία στη Ραφήνα
15:08
Άγιος Παντελεήμονας: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 29χρονο σε αμόκ να σπάει τα αυτοκίνητα
15:00
Αδαμίδου στο CNN Greece: Ένας εθνικός κόμβος για την εθνική γαστρονομία στο Lidl House Athens
15:00
Νέο Μεξικό: Ανοίγει ξανά ο φάκελος Έπσταϊν μετά από νέες καταγγελίες
15:00