ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διάτρητη η «αριστεία» του Κυριάκου Μητσοτάκη σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ

Διάτρητη η «αριστεία» του Κυριάκου Μητσοτάκη σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ
syriza.gr

Επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην «αριστεία» που πρεσβεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το κόμμα του με αφορμή την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τον συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Πολυμερόπουλο.

Σε ανακοίνωσή της, η Κουμουνδούρου αναφέρει πως η απόφαση της Δικαιοσύνης «αποδεικνύει την «αριστεία» στις παρανομίες, που κατέχει το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Σε αυτήν επίσης αναφέρεται πως, «το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε ένοχο τον Β. Πολυμερόπουλο για το πιστοποιητικό σπουδών με το οποίο είχε προαχθεί στη θέση του προϊσταμένου διεύθυνσης του Δήμου Αθηναίων. Υπενθυμίζεται ότι ο Β. Πολυμερόπουλος είχε καταθέσει το 2006 μια βεβαίωση παρακολούθησης ενός κύκλου σεμιναρίων ως τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών».

Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως «η εξέλιξη αυτή εκθέτει την ίδια τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρο της, Κυριάκο Μητσοτάκη. Η καταδικαστική απόφαση ενός ακόμα προβεβλημένου στελέχους της ΝΔ, δύο εβδομάδες μετά την καταδίκη του πρώην περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, Γ. Δακή, για υπόθεση που αφορά τη δημόσια διοίκηση, καθιστά σαφές πως η ΝΔ αποτελεί διαχρονικά εστία διαφθοράς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ