ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η «νέα αλλαγή» της Γεννηματά στηρίζεται από 12.500 υπογραφές

Η «νέα αλλαγή» της Γεννηματά στηρίζεται από 12.500 υπογραφές
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Υπογραφές 12.500 πολιτών, στις οποίες περιλαμβάνονται και οι αρχικές 1200 των νέων, ανακοίνωσε η Φώφη Γεννηματά.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς «η επιτυχία του εγχειρήματος για την αναγέννηση της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης και τη συγκρότηση του νέου φορέα, στηρίζεται στη μεγάλη συμμετοχή των προοδευτικών πολιτών».

Οι υπογραφές των 12.500 πολιτών, που δημιουργούν το αρχικό εθελοντικό δίκτυο στήριξης της υποψηφιότητας της κ. Γεννηματά, καλύπτουν τις τυπικές προϋποθέσεις υποβολής της.

«Ο κύβος ερρίφθη»

Παράλληλα, σε συνάντηση που είχε στο Κορωπί με στελέχη της ανατολικής Αττικής η κ. Γεννηματά τόνισε πως «η νέα αλλαγή ξεκίνησε, ο κύβος ερρίφθη και πλέον η σκυτάλη είναι στα δικά σας χέρια».

Μιλώντας για την αναγέννηση της Κεντροαριστεράς σημείωσε: «Φιλοδοξία μας είναι να δώσουμε στην παράταξη. Να φέρουμε στην παράταξη. Κρατάμε απλωμένο το χέρι σε όσους παραπλανήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι σε όσους βρήκαν στασίδι εξουσίας σε αυτόν».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε το Σχέδιο Ελλάδα για την ανάπτυξη, την έξοδο από την επιτροπεία και τα μνημόνια, υποστηρίζοντας ότι η πολιτική ανατροπή που χρειάζεται ο τόπος μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσα από μια ενιαία, ισχυρή Κεντροαριστερά και υπογράμμισε ότι «κάθε φορά που η Δημοκρατική παράταξη είχε πρόβλημα, είχε πρόβλημα και η Ελλάδα. Στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ