Κατρούγκαλος: Δεν τίθεται θέμα απώλειας της δεδηλωμένης αν δεν υπερψηφιστεί ένα νομοσχέδιο
«Ανοησίες» χαρακτηρίζει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος την άποψη ότι θα υπάρξει απώλεια δεδηλωμένης αν δεν υπερψηφιστεί ένα νομοσχέδιο, σε περίπτωση που δεν συναινέσουν οι ΑΝΕΛ.
Ως συνταγματολόγος εξηγεί, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ειδήσεις», ότι «η δεδηλωμένη χάνεται μόνο με τον τρόπο που ορίζει το άρθρο 84 του Συντάγματος, αν χαθεί, δηλαδή, ψήφος εμπιστοσύνης ή υπερψηφιστεί ψήφος δυσπιστίας. Όλα τα άλλα συνιστούν προπαγανδιστικές κινήσεις απόγνωσης όσων είχαν επενδύσει στο σενάριο της αριστερής παρένθεσης».
Για την τρίτη αξιολόγηση, δηλώνει ότι πρέπει να κλείσει άμεσα, ενώ για τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ Πόουλ Τόμσεν σημειώνει ότι «ο γνωστός σημαιοφόρος του νεοφιλελευθερισμού έχει ήδη προειδοποιηθεί από επίσημα χείλη εκτός Ελλάδας να μην θέσει νέες απαιτήσεις πέραν των συμφωνηθέντων».
Σχετικά με τη συμμετοχή του ΔΝΤ τονίζει ότι «θα πρέπει να αποφασίσει το ίδιο και γρήγορα εάν επιθυμεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα, αποδεχόμενο βεβαίως ότι εδώ είναι Ευρώπη και υφίστανται κανόνες που πρέπει να σέβεται».
Πάτρα: Ελεύθεροι οι ανήλικοι που χτύπησαν 12χρονο - Κατασχέθηκε το κινητό με το βίντεο
15:25
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια
15:21
Τετ α τετ Μητσοτάκη με εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων - Τι συζητήθηκε
15:17
Τα άτομα στο φάσμα του αυτισμού, ισότιμα στην αγορά εργασίας του τουρισμού
15:10