ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θετική ανταπόκριση του Καμίνη στην επιστολή Αλιβιζάτου για συνάντηση των υποψηφίων

Θετική ανταπόκριση του Καμίνη στην επιστολή Αλιβιζάτου για συνάντηση των υποψηφίων
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Έτοιμος να ανταποκριθεί στο αίτημα για σύσκεψη των υποψηφίων, για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, «χωρίς δεύτερες σκέψεις και προσκόμματα», δηλώνει ο Γιώργος Καμίνης, με αφορμή τη σχετική επιστολή του Νίκου Αλιβιζάτου.

«Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να επιλύσουμε τα θέματα αυτά. Θέση μας είναι ότι προκειμένου να διασφαλιστούν συνθήκες αδιάβλητης και ανοιχτής διεξαγωγής των εκλογών, δεν θα αποτελέσει πρόβλημα η καθυστέρηση ολίγων εβδομάδων», σημειώνει.

Ακόμη, κατά τον κ. Καμίνη, «θα είναι χρήσιμη η συμβολή και εκείνων, κομμάτων ή πολιτικών κινήσεων, που συμμετέχουν εξαρχής στο εγχείρημα».

Ο υποψήφιος παρατηρεί ακόμη ότι όλοι έχουν υποχρέωση να ανταποκριθούν στο κάλεσμά των δημοκρατικών πολιτών. «Να τους πείσουμε ότι αυτό που συμβαίνει είναι μία δική τους μεγάλη δημοκρατική διαδικασία και όχι μία διαδικασία που αφορά λίγους, οι οποίοι, με διάφορα προσχήματα, επιδιώκουν να καθηλώσουν την προσπάθεια στα μέτρα τους», συμπληρώνει και καταλήγει:

Είναι στοιχειώδης υποχρέωσή μας να συνδράμουμε την επιτροπή Αλιβιζάτου, ακόμη και αν υπάρχουν διαφορετικές γνώμες στα επιμέρους ζητήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ