Χρηστίδης: Η μεγάλη Κεντροαριστερά δεν θα είναι συμπλήρωμα αλλά πρωταγωνιστής
«Ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς θα ακολουθήσει αυτόνομη πορεία και δεν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ», επισημαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.
«Η περίοδος του πολιτικού ετεροπροσδιορισμού τελείωσε οριστικά. Η ΝΔ και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι οι δύο όψεις ενός κάλπικου δικομματισμού, ενώ στην πολιτική πρακτική τους έχουν περισσότερα κοινά, από ό,τι διαφορές. Η μεγάλη Κεντροαριστερά δεν θα είναι συμπλήρωμα, αλλά πρωταγωνιστής», τονίζει χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Kontra news».
Ο κ. Χρηστίδης επισημαίνει ακόμα ότι «η νέα, μεγάλη, προοδευτική, δημοκρατική παράταξη είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει, ενώνοντας τους Έλληνες, σε ένα σχέδιο οριστικής εξόδου από την κρίση και άμβλυνσης των ανισοτήτων», προσθέτοντας πως «το νέο κοινωνικό συμβόλαιο που προτείνουμε, θα δώσει νέα δυναμική στην Ελλάδα και τους Έλληνες».
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Πότε θα ενημερωθούν οι επιτυχόντες - Βήμα προς βήμα η διαδικασία
05:00
Προστασία πρώτης κατοικίας: Από πότε ισχύει η νέα ρύθμιση και τι προβλέπει
04:04
Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης: Πότε ολοκληρώνονται οι εγγραφές στις 30 σχολές
03:00
Ακίνητα και ΦΠΑ: Τι αλλάζει με τη διπλή παρέμβαση και ποιοι ωφελούνται
02:00