ΝΔ: Ο Τσίπρας είναι όμηρος του Καμμένου
«Όμηρο του κ. Καμμένου» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας την ομιλία του στη Βουλή.
«Ο κ. Τσίπρας με την σημερινή αμήχανη εμφάνισή του αποδείχτηκε ότι είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός. Όμηρος του κ. Καμμένου» αναφέρει η ΝΔ και προσθέτει:
«Εκτός τόπου και χρόνου, έφτασε στο σημείο - πάνω στον ενθουσιασμό του - να δικαιολογήσει ακόμη και τον κ. Κουρουμπλή για τις τραγικές ευθύνες του στη διαχείριση του ναυαγίου του δεξαμενόπλοιου».
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι «η αγάπη του για την καρέκλα είναι τέτοια που υπερασπίζεται, χωρίς καμία ντροπή, Υπουργούς που μιλάνε με ισοβίτες».
«Όποιος είδε σήμερα το παραλήρημα του κ. Καμμένου έβγαλε τα συμπεράσματά του γιατί δεν μπορεί να είναι Υπουργός Εθνικής Άμυνας» καταλήγει.
Σύμη: Ανασύρθηκε σορός άνδρα από την θαλάσσια περιοχή κοντά στον όρμο Πανορμίτη
10:45
Τζέιμς Μποντ: Η ανακοίνωση του νέου 007 «κλειδώνει» για το τέλος του 2026 - Τα φαβορί για το ρόλο
10:36
Φιλιππίνες: Σεισμός 6,3 Ρίχτερ κοντά στο νησί Σαρανγκάνι - Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι
10:27
Θεσσαλονίκη: 7χρονη περιφερόταν μόνη της στους δρόμους του κέντρου - Συνελήφθη ο πατέρας της
10:17