ΝΔ: Ο Τσίπρας είναι όμηρος του Καμμένου
«Όμηρο του κ. Καμμένου» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας την ομιλία του στη Βουλή.
«Ο κ. Τσίπρας με την σημερινή αμήχανη εμφάνισή του αποδείχτηκε ότι είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός. Όμηρος του κ. Καμμένου» αναφέρει η ΝΔ και προσθέτει:
«Εκτός τόπου και χρόνου, έφτασε στο σημείο - πάνω στον ενθουσιασμό του - να δικαιολογήσει ακόμη και τον κ. Κουρουμπλή για τις τραγικές ευθύνες του στη διαχείριση του ναυαγίου του δεξαμενόπλοιου».
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι «η αγάπη του για την καρέκλα είναι τέτοια που υπερασπίζεται, χωρίς καμία ντροπή, Υπουργούς που μιλάνε με ισοβίτες».
«Όποιος είδε σήμερα το παραλήρημα του κ. Καμμένου έβγαλε τα συμπεράσματά του γιατί δεν μπορεί να είναι Υπουργός Εθνικής Άμυνας» καταλήγει.
Στις 41 οι αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο - Τέσσερις σε εξέλιξη
19:40
Ουκρανικά drones έπληξαν ρωσικό διυλιστήριο - Ανεστάλη η λειτουργία του
19:40
«Δόξα τω Θεώ επιζήσαμε»: Συγκλονιστική μαρτυρία στο CNNi για τους σεισμούς στη Βενεζουέλα
19:31
Βρετανία: Νέο ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας για μήνα Ιούνιο με 36,4 βαθμούς Κελσίου
19:23