ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα αντιπαράθεση με αφορμή το ταξίδι του Καμμένου στο Λονδίνο

Νέα αντιπαράθεση με αφορμή το ταξίδι του Καμμένου στο Λονδίνο
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει με αφορμή το ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου στο Λονδίνο. Οι νέες αντιδράσεις πυροδοτήθηκαν από μία απόδειξη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας σύμφωνα με την οποία ο κ. Καμμένος φέρεται να πλήρωσε το ξενοδοχείο όπου διέμενε με μετρητά και όχι με την πιστωτική του κάρτα, όπως ο ίδιος είχε αναφέρει κατά την ομιλία του στη Βουλή.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter την απόδειξη πληρωμής ύψους 2.642 στερλινών, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα «Παραπολιτικά» και ζήτησε την παραίτηση του Πάνου Καμμένου.

«Υπουργός που λέει ψέματα στη Βουλή και την παραπλανά με άσχετα χαρτιά δεν έχει άλλο δρόμο από την παραίτηση. Αλλιώς τον λόγο έχει ο κ.Τσίπρας» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΝΔ: Τα σκάνδαλα του κ. Καμμένου δεν έχουν τέλος

Επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας εξαπέλυσε και η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας τον για «ψέματα και σκάνδαλα».

«Τα ψέματα και τα σκάνδαλα του κ. Καμμένου δεν έχουν τέλος. Τώρα αποδεικνύεται ότι κυκλοφορούσε σε καζίνο στο εξωτερικό, πληρώνοντας με μετρητά που δεν δικαιολογούνται σε περίοδο capital control, ξοδεύοντας σε ένα Σαββατοκύριακο τα μισά χρήματα από αυτά που δηλώνει στο πόθεν έσχες» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

«Η κατακραυγή του ελληνικού λαού για την προκλητικότητά του είναι καθολική».

«Ο κ. Τσίπρας είναι, πλέον, εξίσου εκτεθειμένος γιατί τον καλύπτει και συνεχίζει το συνεταιρισμό τους, για να παραμείνουν στην εξουσία. Άλλωστε, αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε» καταλήγει η ΝΔ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ