ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιάρας κατά Καμμένου για την απόδειξη του ξενοδοχείου στο Λονδίνο

Τσιάρας κατά Καμμένου για την απόδειξη του ξενοδοχείου στο Λονδίνο
EUROKINISSI

Απόπειρα εξαπάτησης της Βουλής καταλογίζει στον υπουργό Εθνικής Άμυνας η ΝΔ, με επίκαιρη ερώτηση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας, Κώστα Τσιάρα.

Με αφορμή όσα είπε την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή ο κ. Καμμενος ότι χρέωσε την πιστωτική του κάρτα για να πληρώσει το ξενοδοχείο που διέμεινε, ο κ. Τσιάρας υπογραμμίζει ότι «προκειμένου μάλιστα να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του, ο κ. Υπουργός κατέθεσε προς ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας την υποτιθέμενη απόδειξη από τη χρέωση της προσωπικής του πιστωτικής κάρτας». Σύμφωνα ωστόσο, με τη σχετική απόδειξη εξόφλησης του κ. Καμμένου στο ξενοδοχείο Mandarin που δημοσιεύτηκε στον Τύπο, προσθέτει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο κ. Υπουργός - εν αντιθέσει με όσα υποστήριξε ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής - φέρεται να εξόφλησε το λογαριασμό του με μετρητά.

Με την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Κώστας Τσιάρας ερωτά τον κ. Καμμένο αν αντιλαμβάνεται το θεσμικό ατόπημα στο οποίο υπέπεσε, επιχειρώντας να παραπλανήσει την Εθνική Αντιπροσωπεία με ψευδή αποδεικτικά στοιχεία. «Συναισθάνεται το μέγεθος του ηθικού του παραπτώματος και ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο ο κ. Υπουργός κατασκεύασε ένα τόσο αυταπόδεικτο ψέμα;», είναι τα ερωτήματα που θέτει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ