ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιωακειμίδης στο CNN Greece: Ο κύριος Χαρδαλιάς θα είναι υπηρέτης δύο αφεντάδων

Δημήτρης Πεφάνης Δημήτρης Πεφάνης - CNN Greece

Τα προβλήματα της Αττικής ήταν και παραμένουν άλυτα τονίζει, μιλώντας στο CNN Greece ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Ιωακειμίδης.

Ανάμεσα σε αυτά, θεωρεί ότι ο Κηφισός είναι το βασικό και μεγαλύτερο, με την κυβέρνηση να τρέχει να προλάβει αυτά που δεν έκανε η περιφέρεια.

Ως προς το ζήτημα της πολιτικής προστασίας, τονίζει ότι η Αττική σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να αντέξει φαινόμενα όπως αυτά της Θεσσαλίας, τονίζοντας πως μια προσωρινή λύση είναι να μην φτάνουν τα νερά στον Κηφισό. Αντίστοιχα, τονίζει πως σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε σε αδιέξοδο σε σχέση με τα σκουπίδια ενώ συνολικά εκτιμά πως τα προβλήματα της Αττικής ήταν και παραμένουν άλυτα.

Αναφερόμενος στον αντίπαλό του στη διεκδίκηση της περιφέρειας, υποστηρίζει ότι ο κύριος Χαρδαλιάς θα είναι υπηρέτης δύο αφεντάδων, καθώς θα πρέπει να υπηρετήσει ταυτόχρονα τα συμφέροντα τόσο της κυβέρνησης όσο και των πολιτών της περιφέρειας.

Τέλος, δηλώνει ξεκάθαρα πως ο στόχος του είναι η θέση του περιφερειάρχη, καθώς «στις εκλογές κατεβαίνεις για να κερδίσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ