ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Συνεχίστε τη δουλειά σας, μην ασχολείστε με άλλα κόμματα, το μήνυμα των δημοσκοπήσεων

Εριφύλη Πετράκου Εριφύλη Πετράκου - CNN Greece

Σταυροδρόμι που θα κρίνει αν θα ανακοπεί ή όχι η ανοδική πορεία της Ελλάδας, χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στο CNN Greece στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

«Δεν πρέπει να γκρεμίσουμε ότι έχουμε χτίσει, επειδή πρέπει να χτιστούν και άλλα. Γιατί για να συνεχίσεις να χτίζεις, πρέπει να παραμένουν τα θεμέλια», τόνισε ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε πως οι κάλπες των ευρωεκλογών πρέπει να οδηγήσουν και πάλι σε «σταθερότητα και ευημερία».

Για τις δημοσκοπήσεις σχολίασε ότι το μήνυμα που εισπράττει η κυβέρνηση είναι «συνεχίστε να κάνετε τη δουλειά σας, διορθώστε και τα υπόλοιπα που πρέπει να διορθώσετε, τρέξτε πιο γρήγορα και μην ασχολείστε με κανένα άλλο κόμμα, με καμία αντιπολίτευση».

«Το έχουμε λάβει όλο αυτό το μήνυμα» σημείωσε και δεσμεύθηκε πως η κυβέρνηση θα κάνει ακόμη πολλά, καθώς ακόμη βρίσκεται στην αρχή της τετραετίας της.

Εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη και του Κυριάκου Βελόπουλου, λέγοντας πως έχουν δύο μεγάλα κοινά: την υιοθέτηση θεωριών συνωμοσίας αλλά και την λογική πως υπάρχουν «λεφτόδεντρα». Για τις θεωρίες συνωμοσίας, ανέφερε πως ειδικά ο κ. Κασσελάκης προσπαθεί να τις εμφανίσει και με έναν τρόπο «κανονικό». Για τις οικονομικές προτάσεις των κομμάτων, σχολίασε πως ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για μηδενισμό ΦΠΑ -που κοστίζει μόνο για έναν χρόνο 2,3 δισ. ευρώ, ενώ η Ελληνική Λύση για συντάξεις 3.000 ή 4.000 ευρώ.

«Μας θυμίζει πως φτάσαμε στο 2015 και πώς βρεθήκαμε στο χείλος του γκρεμού. Και δεν πέσαμε στον γκρεμό, γιατί τότε οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ μας κράτησαν στην Ευρώπη», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο CNN Greece.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ