ΠΡΟΣΩΠΑ

Logan Paul: ο YouTuber αποσύρεται μετά την οργή εναντίον του -ποια είναι η αξία του

Logan Paul: ο YouTuber αποσύρεται μετά την οργή εναντίον του -ποια είναι η αξία του

Ο vlogger & star του ΥouTube Logan Paul ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ψηφιακή πλατφόρμα μετά τις αντιδράσεις εναντίον του για το video όπου χλεύαζε τη σορό ενός αυτόχειρα στο δάσος Αοκιγκαχάρα της Ιαπωνίας.

Ο 22χρονος Logan Paul αποφάσισε να σταματήσει τις αναρτήσεις του στο επίσημο κανάλι που διατηρεί στο YouTube "ώστε να κάνει μια αποτίμηση" όλων όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα.

Ο Paul με τους 15 εκατ. συνδρομητές προκάλεσε την οργή μετά την ανόητη -τουλάχιστον- βιντεοσκοπημένη ανάρτηση του όπου αστειευόταν μπροστά στη σορό ενός αυτόχειρα στο δάσος στους πρόποδες του όρους Φούτζι, στην Ιαπωνία.

Μετά την οργή στο πρόσωπο του ο Paul "κατέβασε" το video, ωστόσο το Ίντερνετ έχει μνήμη και τα αποσπάσματα από την υβριστική συμπεριφορά του συνεχίζουν να εμφανίζονται στην ψηφιακή πλατφόρμα -μεταφορτωμένα από άλλους.

Ο Paul απολογήθηκε όμως η συγγνώμη του δεν μοιάζει αρκετή. Η οργή εναντίον του συνεχίζεται με το μέλλον του ως online celebrity να είναι αμφίβολο.

Ωστόσο ο Paul δεν κάνει λόγο για οριστική αποχώρηση από την ψηφιακή πλατφόρμα που καλλιεργεί το είδος του γιατί το κοινό διψάει για υπερβολή στο διαδίκτυο κλείνοντας το τελευταίο του tweet με την φράση "τα λέμε ξανά σύντομα".

Ο star των social media έγινε γνωστός μέσα από την πλατφόρμα του Vine που τον αποθέωσε με 9.4 εκατομμύρια ακόλουθους.

LOG1

Πόσο αξίζει ο Paul

Ο 22χρονος από το Ohio γεννήθηκε την 1η Απριλίου του 1995. Κάτοικος του Λος Άντζελες ο Paul αποφάσισε να εγκαταλείψει τις πανεπιστημιακές σπουδές του για να γίνει ο δημοφιλής YouTuber των ημερών μας.

Ο Paul μετράει 4.01 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter και περίπου 15.5 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube.

Ο Paul κερδίζει 123,737 ευρώ για κάθε ανάρτηση του στο Facebook και 1.124 για κάθε ανάρτηση του στο Instagram σύμφωνα με το Forbes.

Σύμφωνα με το ίδιο περιοδικό ο YouTuber έβγαλε 10.405.100 ευρώ μόνο το 2017.

LOGAN1

@twitter.com/LoganPaul

ΔΗΜΟΦΙΛΗ