Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς: Η πρόεδρος της Κροατίας ξεχώρισε στο Μουντιάλ
Μία απρόσμενη πρωταγωνίστρια είχε ο τελικός του Μουντιάλ της Ρωσίας μεταξύ της Γαλλίας και της Κροατίας. Το όνομά αυτής Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς.
Η πρόεδρος της Κροατίας έδειξε πραγματικό φίλαθλο πνεύμα κατά τη διάρκεια του αγώνα, πανηγυρίζοντας όμως τα γκολ της ομάδας της με πολύ πάθος.
Μετά το τελευταίο σφύριγμα η Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς κατέβηκε στο γήπεδο για την τελετή απονομής του κυπέλλου στη Γαλλία, που επικράτησε με 4-2, και έσπευσε να παρηγορήσει με τον πιο στοργικό τρόπο την ομάδα της, που έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του κόσμου.
Αγκάλιασε τον Λούκα Μόντριτς όταν παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της διοργάνωσης και στη συνέχεια έναν-έναν τους Κροάτες ποδοσφαιριστές που έπαιρναν το μετάλλιό τους.
Τριπλή διεθνής διάκριση για την καμπάνια «Μάθε να το κάνεις σωστά» της Περιφέρειας Αττικής στα PR Awards της Νέας Υόρκης
13:50
Η κυβέρνηση Τραμπ αναπροσαρμόζει την αμυντική στρατηγική της Ουάσινγκτον σε παγκόσμιο επίπεδο
13:45
Δίκη Βαλυράκη: Μάρτυρας κατέθεσε ότι είδε τους ψαράδες να χτυπούν το θύμα στο κεφάλι
13:44
Η Γαλλία θα συμμετάσχει στην Eurovision παρά τις εκκλήσεις για μποϊκοτάζ του Ισραήλ
13:39