Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς: Η πρόεδρος της Κροατίας ξεχώρισε στο Μουντιάλ
Μία απρόσμενη πρωταγωνίστρια είχε ο τελικός του Μουντιάλ της Ρωσίας μεταξύ της Γαλλίας και της Κροατίας. Το όνομά αυτής Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς.
Η πρόεδρος της Κροατίας έδειξε πραγματικό φίλαθλο πνεύμα κατά τη διάρκεια του αγώνα, πανηγυρίζοντας όμως τα γκολ της ομάδας της με πολύ πάθος.
Μετά το τελευταίο σφύριγμα η Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς κατέβηκε στο γήπεδο για την τελετή απονομής του κυπέλλου στη Γαλλία, που επικράτησε με 4-2, και έσπευσε να παρηγορήσει με τον πιο στοργικό τρόπο την ομάδα της, που έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του κόσμου.
Αγκάλιασε τον Λούκα Μόντριτς όταν παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της διοργάνωσης και στη συνέχεια έναν-έναν τους Κροάτες ποδοσφαιριστές που έπαιρναν το μετάλλιό τους.
Πρόεδρος Βουλής Ιράν: «Τα Στενά του Oρμούζ δεν θα επιστρέψουν στο προπολεμικό καθεστώς»
22:02
Εκοιμήθη ο Πατριάρχης Γεωργίας Ηλίας Β'
21:51
Eurojackpot 17/3: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 30 εκατ. ευρώ
21:40
Οι Φρουροί της Επανάστασης προειδοποιούν με αιματοκύλισμα μετά τον θάνατο του Σολεϊμανί
21:30