Ο Αυστραλός που θα περπατήσει 727 χιλιόμετρα για την Παλαιστίνη
Ο Τζον Σαλίσμπουρι είναι από την Αυστραλία, μένει μόνιμα εκεί και μάχεται υπέρ του παλαιστινιακού ζητήματος για ελευθερία και αυτοδιάθεση.
Παρά το γεγονός πως απέχει δεκάδες ώρες πτήσης από την Παλαιστίνη, δεν το θεωρεί εμπόδιο για να κάνει μερικά αξιοθαύμαστα πράγματα για την προώθηση του παλαιστινιακού ζητήματος.
Τον Δεκέμβριο ο ακτιβιστής θα ολοκληρώσει την… πεζοπορία του από τη Μελβούρνη προς την Αδελαΐδα, δηλαδή μία απόσταση 727 χιλιομέτρων! Στόχος του είναι να γίνει ευρέως γνωστός ο παλαιστινιακός αγώνας στους Αυστραλούς.
«Στόχος μου είναι να τελειώσει η πεζοπορία στις 16 Δεκεμβρίου μπροστά στο κτίριο του Κογκρέσου στην Αδελαϊδα όπου εκείνη την ημέρα θα συζητηθεί το παλαιστινιακό ζήτημα» δήλωσε στη Yenisafak.
Η πεζοπορία του θαρραλέου Αυστραλού θα διαρκέσει συνολικά περίπου έναν μήνα και ξεκίνησε με αφορμή την απόφαση του Σκοτ Μόρισον να μεταφέρει την αυστραλιανή πρεσβεία στο Ισραήλ, από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ, όπως έχουν κάνει και οι ΗΠΑ.
SPONSORED
Επίθεση κουκουλοφόρων έξω από το σπίτι του βουλετή της ΝΔ Στράτου Σιμόπουλου στη Θεσσαλονίκη
20:50
Η Ελλάδα στον ΟΗΕ: Καταδίκη της χρήσης χημικών όπλων από οποιονδήποτε
20:44
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Άνετο προβάδισμα ΝΔ - Από πού αντλούν ψήφους Τσίπρας, Καρυστιανού
20:39
Πούτιν: Είμαστε έτοιμοι για συμφωνία με την Ουκρανία - Το Κίεβο πρέπει να κάνει υποχωρήσεις
20:30