Ο Κύπριος που από… κλέφτης έγινε εκατομμυριούχος!
Ένας Κύπριος επιχειρηματίας, στα 17 του χρόνια έκλεψε την πιστωτική κάρτα της μητέρας του, με 30 χιλιάδες αγγλικές λίρες με σκοπό να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση.
Σήμερα, στα 39 του χρόνια είναι ένας από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες της Μεγάλης Βρετανίας και η επιχείρησή του αξίζει πάνω από 170 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρεται και στο Offsite.com.cy.
Η εντυπωσιακή ιστορία ξεκίνησε το 1997, όταν ο Μιχαήλ ήθελε τη δική του επιχείρηση, μέσα από την οποία θα πρόσφερε υπηρεσίες web-hosting, ωστόσο χρειαζόταν ένα σημαντικό κεφάλαιο. Έτσι, χρησιμοποίησε την πιστωτική κάρτα της μητέρας του.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το ρίσκο άξιζε αφού το κέρδος ήταν πολύ μεγαλύτερο από το ποσό της πιστωτικής κάρτας.
Διαβάστε επίσης:
Καλόγρια σκηνοθέτησε τον θάνατό της για να παραδοθεί στις... απολαύσεις της σάρκας
Μοντέλο πόζαρε σε εξωτική παραλία όταν τη δάγκωσε… γουρούνι
Σημαντική ανακάλυψη της NASA κάτω από τους πάγους της Γροιλανδίας
Φυσικά, η μητέρα του τον συγχώρησε. Ο ίδιος αποκαλύπτει πως το… επιχειρηματικό δαιμόνιο το κληρονόμησε από τον πατέρα του, ο οποίος έφτασε από την Κύπρο στη Βρετανία και άνοιξε κατασήματα fish and chip.
SPONSORED
Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων ΔΥΠΑ - Δείτε τα αποτελέσματα
02:00
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00
Κρήτη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο φέρεται να ετοίμαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος
00:45
Επεκτείνεται σε κομμωτήρια, καθαριστές, νοσοκομεία η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
00:30