Πένυ Μόρντοντ: Από πρώην βοηθός μάγου... υπουργός Άμυνας της Βρετανίας
Η Πένυ Μόρντοντ έγινε η πρώτη εν ενεργεία έφεδρος που αναλαμβάνει χαρτοφυλάκιο και ειδικότερα αυτό του υπουργείου Άμυνας της Βρετανίας, μετά την αποπομπή του Γκάβιν Ουίλιαμσον.
Το βιογραφικό της είναι πλούσιο καθώς εκλέχθηκε πρώτη φορά βουλευτής το 2010 και πήρε την πρώτη της υπουργική θέση το 2014.
Είναι επίσης θερμή υποστηρικτής του Brexit και ένα από τα βασικά πρόσωπα του κινήματος για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχει στηρίξει επίσης την Τερέζα Μέι στο κοινοβούλιο.
Πολύ πριν ασχοληθεί όμως με την πολιτική, η Μόρντοντ είχε εργαστεί και ως βοηθός μάγου πριν σπουδάσει στη σχολή θεάτρου του Victoryland Theatre School και φιλοσοφία στο Reading University.
Παράλληλα, είχε γίνει γνωστή για τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική εκπομπή «Splash!» το 2014, όταν ο ολυμπιονίκης Τομ Ντάλεϊ καλούσε διάσημα πρόσωπα και τους εκπαίδευε στις καταδύσεις.
Με μανία πλήττει την χώρα ο Byron - Δοκιμάζονται Σπάρτη και Εύβοια
08:44
Χίος: Βίντεο από τη δραματική διάσωση μητέρας και του 24χρονου γιου της από το φλεγόμενο σπίτι τους
08:40
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό (vid)
08:26