ΠΡΟΣΩΠΑ

Kinsey Wolanski: Η άγνωστη ιστορία πριν από την ημίγυμνη εισβολή στον τελικό του Champions League

Kinsey Wolanski: Η άγνωστη ιστορία πριν από την ημίγυμνη εισβολή στον τελικό του Champions League
EPA

Ο Peter Beaumont, ένας 36χρονος οπαδός της Λίβερπουλ γνώρισε τυχαία την καλλονή που εισέβαλε με το μαγιό της στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League και όπως αποκάλυψε, πληρώθηκε για να την τραβήξει βίντεο με το κινητό της!

Ο άνδρας καθόταν δίπλα στην Kinsey Wolanski, η οποία μάλιστα τού αποκάλυψε τι είχε σκοπό να κάνει.

«Αρχίσαμε να μιλάμε και οι φίλοι μου μού έκαναν πλάκα ότι τη φλέρταρα. Όταν όμως μας είπε ότι θα μπει στον αγωνιστικό χώρο, κοιταχτήκαμε σαν να λέμε “ποια είναι αυτή;”. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν μου είπε πως δεν είχε έρθει για το ματς και αποκάλυψε το σχέδιό της», δήλωσε στη βρετανική Sun και συνέχισε:

«Άνοιξε το φόρεμά της και μου έδειξε το μπικίνι της, αλλά δεν ήθελα να κολλήσω κοιτώντας το. Μου είπε ότι επρόκειτο να εισβάλει στο 25ο λεπτό και της είπα φρόντισε να μην βγάλεις τα ρούχα σου όταν η Λίβερπουλ έχει κατοχή. Στο 10ο λεπτό του παιχνιδιού την έχασα. Έφυγε ψάχνοντας σημείο για να μπει στο γήπεδο. Όταν γύρισε, μου έδωσε το κινητό της για να την τραβήξω και μου είπε “φρόντισε να έχεις καλή λήψη”. Κάθισα στη θέση μου και οι φίλοι μου την αποθέωναν».

Ο Βρετανός αποκάλυψε επίσης πως μετά τον αγώνα, επικοινώνησε με τον φίλο της, τον Vitaly Zdorovetskiy, καθώς ο αριθμός του υπήρχε στο τηλέφωνο της Wolanski και πήγαν για μπύρες, περιμένοντας την απελευθέρωση της Ρωσίδας καλλονής.

Μάλιστα, για το βίντεο αυτό τού έδωσε 150 ευρώ, λέγοντάς του πως είναι ένας «θρύλος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ