ΠΡΟΣΩΠΑ

Πέθανε ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείων και εκδότης Κώστας Μήτσης

Πέθανε ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείων και εκδότης Κώστας Μήτσης
vradini,gr

Ο Κωνσταντίνος Μήτσης, ένας από τους μεγαλύτερους ξενοδόχους της Ελλάδας, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που ξεκίνησε από το Κρυονέρι Ιωαννίνων άφησε την τελευταία του πνοή ξημερώματα της Κυριακής.

Τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα έκανε με τη δημιουργία βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργίας, πλεκτηρίου και βαφείου, όπου και διέπρεψε. Σχεδόν αμέσως άρχισε να επεκτείνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα και στον τομέα των ξενοδοχείων.

Το χαρτοφυλάκιο του «Mitsis Hotels» έχει περισσότερα από 20 ξενοδοχειακές μονάδες. Παράλληλα, με την επιχειρηματική του δραστηριότητα είχε προχωρήσει και στην έκδοση των εφημερίδων «Αδέσμευτος», «Βραδυνή» και οικονομικών εντύπων. Στο πλευρό των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του ήταν η σύζυγός του Τζένη και αργότερα τα παιδιά του Χριστίνα και Σταύρος.

Η Νεκρώσιμος Ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 30 Αυγούστου στις 15.00, από την Μητρόπολη Αθηνών. Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κρυονέρι Ιωαννίνων, την Τετάρτη 31 Αυγούστου.

Συλλυπητήρια

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Μήτση εκφράζει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ένας παραδοσιακός φίλος της παράταξής μας, ο Κωνσταντίνος Μήτσης, ένας ξεχωριστός άνθρωπος, έφυγε σήμερα από κοντά μας. Μετείχε, ως εκδότης της παραδοσιακής εφημερίδας "Βραδυνή", στο δημόσιο βίο της χώρας και ξεχώρισε, ως ιδρυτής ξενοδοχειακής αλυσίδας, για τη συμβολή του στην αναβάθμιση της τουριστικής μας βιομηχανίας. Με ιδιαίτερη θλίψη για την απώλειά του εκφράζω στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου», αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης σε δήλωσή του για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μήτση.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ