ΣΠΟΡ

Ανασκόπηση 2018: Είκοσι από τις κορυφαίες αθλητικές στιγμές του έτους

Ανασκόπηση 2018: Είκοσι από τις κορυφαίες αθλητικές στιγμές του έτους
Άρχοντας των κρίκων! Ο Λευτέρης Πετρούνιας επιβεβαίωσε το ψευδώνυμο του και το 2018. Ο Έλληνας αθλητής κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος στο Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο οποίο μάλιστα αγωνίστηκε τραυματισμένος. 12 Αυγούστου 2018. Reuters/Stefan Wermuth

Το 2018 επιφύλασσε πλούσια αθλητική δράση, καθώς -πλην των ετήσιων διοργανώσεων- φέτος ήταν Ολυμπιακή χρονιά, ενώ διοργανώθηκε και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Η Νότια Κορέα διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, που έγιναν γέφυρα και σημαντικών διπλωματικών εξελίξεων όσον αφορά τις σχέσεις με το Βορρά, ενώ η Ρωσία κατάφερε να διαψεύσει τους επικριτές της με μία από τις πιο άρτιες διοργανώσεις Μουντιάλ.

Η Ελλάδα ευτύχησε να πανηγυρίσει πολλά μετάλλια. Οι επιδόσεις του διεθνή μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμη μία χρονιά εξαιρετικές, ο Λευτέρης Πετρούνιας πάλεψε και με τον ίδιο του τον εαυτό για να κατακτήσει ακόμη έναν παγκόσμιο τίτλο... και τα κατάφερε, ενώ νέοι αθλητές, όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Μίλτος Τεντόγλου, δημιουργούν πολλές ελπίδες για το μέλλον.

Απολαύστε είκοσι από τις καλύτερες στιγμές που μας χάρισε ο αθλητισμός το 2018!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ