Ο 3ος Αγώνας Δρόμου «Στις Γειτονιές της Αθήνας» μέσα από φωτογραφίες
Για 3η συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Αττικής και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθηναίοι Δρομείς», διοργάνωσαν στο Πεδίον του Άρεως τον αγώνα δρόμου «Στις Γειτονιές της Αθήνας» με στόχο την περαιτέρω ανάδειξη του μητροπολιτικού πάρκου της πρωτεύουσας.
Η διοργάνωση ξεκίνησε στις 08:45 και περιλαμβάνει αγώνα 10χλμ, αγώνα 5χλμ. και παιδικό αγώνα 1.300μ. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού του Αγώνα είναι το άγαλμα της Αθηνάς στο Πεδίον του Άρεως.
Οι δρομείς θα τρέξουν μέσα στο Πάρκο αλλά και σε κεντρικούς δρόμους και γειτονιές της Αθήνας και θα δώσουν ζωντάνια στο κέντρο της πόλης, προωθώντας την ιδέα του ευ αγωνίζεσθαι και της ευαισθητοποίησης σε περιβαλλοντικά θέματα.
Σημειώνεται ότι οι «Αθηναίοι Δρομείς» μαζί με συνεργαζόμενες εταιρείες θα κάνουν τη συλλογή και τον διαχωρισμό των απορριμμάτων που θα παραχθούν από τον Αγώνα, τα οποία θα ανακυκλωθούν κατάλληλα. Επιπλέον, στον χώρο εκκίνησης θα βρίσκεται συνεργείο ανακύκλωσης, στο οποίο όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές τους.
Χώρες της Μέσης Ανατολής θα επισκεφθεί ο Φιντάν - Στόχος ο τερματισμός του πολέμου στο Ιράν
19:31
Ανατροπή φορτηγού στα Οινόφυτα - Μεγάλες καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αθήνα
19:20
Στους 912 οι νεκροί στον Λίβανο από την έναρξη των ισραηλινών επιθέσεων
19:08
Αγωνία για τους εγκλωβισμένους Έλληνες ναυτικούς στον Περσικό - Τι λέει το υπουργείο Ναυτιλίας (vid)
18:56