ΣΠΟΡ

ΠΚ 2018: Πρόβλημα με Δώνη στην εθνική ομάδα

ΠΚ 2018: Πρόβλημα με Δώνη στην εθνική ομάδα
Πρόβλημα τραυματισμού με τον Τάσο Δώνη στην εθνική ομάδα EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN

Ο Τάσος Δώνης είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με την Κύπρο το Σάββατο, καθώς έχει ενοχλήσεις στο ισχίο, που μπορεί να του στερήσουν τη συμμετοχή στο προτελευταίο παιχνίδι της εθνικής ομάδας για τα προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλου του 2018. Πρόβλημα με ίωση αντιμετωπίζει και ο Ανδρεάς Σάμαρης.

Ο Δώνης ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο στην προπόνηση της Τετάρτης και εγκατέλειψε. Μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις (μαγνητική) φάνηκε ότι έχει ένα τράβηγμα στο συγκεκριμένο σημείο.

18416450


(Απώλεια για την εθνική ο τραυματισμός του Δώνη - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ)

Πλέον ο νεαρός επιθετικός θα κάνει θεραπεία σε μία προσπάθεια να προλάβει τον αγώνα με την Κύπρο. Μια απόφαση πάντως, που θα ληφθεί αφού η εθνική ενημερώσει τη Στουτγκάρδη για τον τραυματισμό (και σε συνεργασία μαζί της), καθώς ο Δώνης είχε νιώσει ενοχλήσεις και στον αγώνα της γερμανικής ομάδας στο πρωτάθλημα.

Μετά τις εμφανίσεις του στα παιχνίδια με την Εσθονία και το Βέλγιο, ο Δώνης ήταν φαβορί για να ξεκινήσει στα άκρα της εθνικής, πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου.

1 4245357


(Ο Σάμαρης προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)

Ένα ακόμη πρόβλημα παρουσιάστηκε με τον Ανδρέα Σάμαρη, που είχε γαστρεντερίτιδα και δεν προπονήθηκε ενώ κανονικά πήρε μέρος ο Ζέκα και αυτός ταλαιπωρείται από μία ίωση.

4245296


(Άρχισαν τα προβλήματα για το Σκίμπε - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)

Ο Μίκαελ Σκίμπε δε φανέρωσε κάποια από τα πλάνα του, ούτε στη σημερινή προπόνηση του Αγίου Κοσμά, που ήταν κλειστή για τους φιλάθλους και τους δημοσιογράφους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ