Στη δημοσιότητα τα οικονομικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Το ΔΣ της Παρασκευής στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να ικανοποιήσει το αίτημα του κόσμου του συλλόγου. Έτσι τις επόμενες ημέρες θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα οικονομικά στοιχεία για την κατάσταση στην ομάδα. Επίσης αποφασίστηκε να μην "μετακομίσει" στο ΟΑΚΑ για τα ντέρμπυ με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο τρόπος, που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα δώσει στην δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου, την τρέχουσα κατάσταση και το πλάνο σωτηρίας, που θα προτείνει στον κόσμο.
Στο ΔΣ αποφασίστηκε ακόμη τα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ να δοθούν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς θα χρειάζονταν περισσότερα από 50 χιλιάδες εισιτήρια για να έχει η ΠΑΕ οικονομικό όφελος από μία μετακόμιση στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr.
SPONSORED
Μουντιάλ: Η ζέστη μπαίνει στο παιχνίδι - Κρας τεστ για την προσαρμογή του αθλητισμού στο θερμό κλίμα
16:18
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση 35 μελών που δρούσε σε Πολεοδομίες - 6 οι συλλήψεις μέχρι τώρα
16:06
Άντονι Χεντ: Οι κορυφαίες στιγμές στο «Buffy the Vampire Slayer» και το αντίο της Σάρα Μισέλ Γκέλαρ
16:00
Επίδειξη δύναμης από την Ουκρανία με μπαράζ επιθέσεων μετά το «όχι» του Πούτιν σε συνομιλίες
15:48