Στη δημοσιότητα τα οικονομικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Το ΔΣ της Παρασκευής στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να ικανοποιήσει το αίτημα του κόσμου του συλλόγου. Έτσι τις επόμενες ημέρες θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα οικονομικά στοιχεία για την κατάσταση στην ομάδα. Επίσης αποφασίστηκε να μην "μετακομίσει" στο ΟΑΚΑ για τα ντέρμπυ με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο τρόπος, που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα δώσει στην δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου, την τρέχουσα κατάσταση και το πλάνο σωτηρίας, που θα προτείνει στον κόσμο.
Στο ΔΣ αποφασίστηκε ακόμη τα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ να δοθούν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς θα χρειάζονταν περισσότερα από 50 χιλιάδες εισιτήρια για να έχει η ΠΑΕ οικονομικό όφελος από μία μετακόμιση στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr.
Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νέο κιτ πρώτων βοηθειών αυτοκινήτου
01:00
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί: Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους
00:30
ΕΕ σε Τραμπ: «Κυριαρχικό δικαίωμα» ο ψηφιακός φόρος – Προειδοποιεί για άμεση αντίδραση
23:59
Σε απάντηση της επίθεσης κατά εμπορικού πλοίου τα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν
23:52