Με ζεϊμπέκικο και εντυπωσιακές φιγούρες γιόρτασε το χρυσό ο Λευτέρης Πετρούνιας (vid)
Με ένα ζεϊμπέκικο… γιόρτασε ο Λευτέρης Πετρούνιας, την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου μετά το τέλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής, στο Μόντρεαλ.
Το «χρυσό» αγόρι της Ενόργανης, βρισκόταν σε μεγάλα κέφια και όπως φαίνεται και στο βίντεο, σηκώθηκε και χόρεψε το τραγούδι του Βασίλη Καρρά «Δε πάω πουθενά», πραγματοποιώντας εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες και τούμπες.
Η γιορτή στήθηκε στο ελληνικό εστιατόριο «Pireas» στην παλιά πόλη του Μόντρεαλ, από το ομογενειακό περιοδικό «Greek Vision», για να τιμηθεί όλη η αποστολή.
Στην μεγάλη γιορτή για το χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια, ήταν όλοι εκεί. Ο προπονητής του Πετρούνια, ο Γιώργος Αγγέλου, ο πρόεδρος της Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αθανάσιος Βασιλειάδης και φυσικά ο χρυσός μας ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης.
Χειμερινές εκπτώσεις: Τι περιμένει η αγορά μετά την πτώση εορταστικού τζίρου για 1 στις 2 επιχειρήσεις - Ελπίδα η «ρευστοποίηση» του στοκ
07:50
Κακοκαιρία: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα λόγω του χιονιά
07:45
Αποκολλήθηκε τμήμα γέφυρας στη Νέα Ιωνία - Ειδικό κλιμάκιο θα ελέγξει τη στατικότητα
07:35
Remade: Το fashion project που ξεκίνησε από το χόμπι μιας 15χρονης Ελληνίδας
07:34