ΣΠΟΡ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε πλήρη ενημέρωση του κόσμου του Παναθηναϊκού

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε πλήρη ενημέρωση του κόσμου του Παναθηναϊκού
Προβληματισμένος ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε θέση για την κρίση που περνά η ΠΑΕ μιλώντας στην κάμερα της NOVA για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ τη Δευτέρα. Ο Έλληνας προπονητής ζήτησε από τους υπεύθυνους να βγουν μπροστά και να ενημερώσουν δια ζώσης τον κόσμο της ομάδας.

Μια μέρα μετα τη δημισοποίηση των οικονομικών στοιχείων από μία γενική ανακοίωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε πλήρη ενημέρωση των φιλάθλων μέσα από μία συνέντευξη φυσικών προσώπων. Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντεξης των προπονητών στη NOVA πριν τη διεξαγωγή κάθε αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

4223485


(Ξέσπασμα του Μαρίνου Ουζουνίδη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

«Να βγουν και να μιλήσουν στον κόσμο»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε ρεαλιστής σχετικά με το ποια μπορεί να είναι η λύση για τα χρέη της ομάδας: «Δεν υπάρχει άλλη σωτηρία είναι τόσο μεγάλα τα χρέη που ο κόσμος από μόνος του δεν μπορεί. Για να πούμε και την αλήθεια, δεν μπορείς να ζητάς σε κάποιον να σε βοηθήσει όταν δεν είναι ξεκάθαρο αν υπάρχει η πιθανότητα να σωθείς. Πρώτα πρέπει αυτό να πούμε στον κόσμο. Για εμένα πρέπει κάποιοι να βγουν, να μιλήσουν, όχι μέσω δημοσιευμάτων με το πρόσωπό τους στον κόσμο. Να πουν κύριοι αυτό είναι το πλάνο μας και θέλουμε τη βοήθειά σας για να σωθεί η ομάδα. Αν δεν υπάρχουν πιθανότητες να σωθεί η ομάδα για ποιο λόγο να ζητήσεις από τον κόσμο να βάλεις λεφτά; Να δημιουργήσεις πρόβλημα και σε εκείνον;».

3980968


(Και για τον Γιάννη Αλαφούζο μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Όσο για το αν σοκαρίστηκε από το ύψος των χρεών, απάντησε: «Όχι, τους ήξερα τους αριθμούς» και πρόσθεσε. «Δεν γίνεται αλλιώς, πρέπει να είναι η πρώτη φορά στην ιστορία όχι μόνο του Παναθηναϊκού αλλά γενικά των μεγάλων ομάδων, που δεν υπάρχει κάποιος μεγαλομέτοχος αν δεν κάνω λάθος. Υπάρχει θεωρητικά αυτή τη στιγμή ο κ. Αλαφούζος, από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να είναι πιο κοντά…»

Δείτε στο leoforos.gr την πλήρη συνέντευξη του Ουζουνίδη και τα όσα είπε και για το αγωνιστικό κομμάτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ