ΣΠΟΡ

Basket Champions League: Ήττα και από την Γκαζιαντέπ ο ΠΑΟΚ

Basket Champions League: Ήττα και από την Γκαζιαντέπ ο ΠΑΟΚ
Δίχως νίκη παραμένει η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ EUROKINISSI / MOTION TEAM

5η συνεχόμενη ήττα για τον ΠΑΟΚ στη σεζόν με το 82-85 στην Πυλαία από την Γκαζιαντέπ για την 2η αγωνιστική του Basket Champions League. Ο Δικέφαλος ήταν καλός μόνο στο γ δεκάλεπτο και η Γκαζιαντέπ με σωστές επιλογές βρήκε τον τρόπο να τον αφήσει δίχως βαθμό στον β όμιλο.

 

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν είχε την εικόνα που θα ήθελε ο προπονητής του και μόνον όταν στο παρκέ ήταν οι Κόνιαρης και Καρράς ο Δικέφαλος είχε καλύτερες επιλογές απέναντι στην Γκαζιαντέπ. Η Τουρκική ομάδα πόνταρε στο ατομικό ταλέντο των Ραντ (15 π.) και Γουάιτ (13 π.) και πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια.

4259140


(Ο Γουάιτ σκοράρει στο καλάθι του ΠΑΟΚ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM)

Η γ περίοδος ήταν η καλύτερη για τον ΠΑΟΚ με τους Ντίλαρντ και Τρις να βρίσκουν ρυθμό και να δίνουν προβάδισμα ακόμη και 9 πόντων (54-46), και να παίζει εξαιρετική άμυνα στον Γουάιτ (δεν σκόραρε καθόλου). Η Γκαζιαντέπ μπόρεσε πάντως να την μαζέψει στο φινάλε με τα μακρινά σουτ.

Παρότι ο ΠΑΟΚ σταμάτησε και τον Ραντ (σκόραρε για πρώτη φορά στο 2ο μέρος στο φινάλε του ματς) δεν βρήκε λύση για τον Αρμάντ, που κατάφερε να αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ στο ματς. Η Γκαζιαντέπ πέρασε μπροστά με ένα καλάθι και με λάθη του Δικέφαλου τη διεύρυνε στο +5 (77-82) με ένα αντιαθλητικό φάουλ που κέρδισε ο Αμερικανός και πέτυχε τη 2η νίκη της στον όμιλο.

4259128


(Ανέβασε την απόδοσή του στο β μέρος ο Ντίλαρντ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM)

Τρις, Τζόουνς και Ντίλαρντ ήταν διψήφιοι σε πόντους, αλλά όλοι οι υπόλοιποι πρόσφεραν ελάχιστα παραγωγικά.

Τα 10λεπτα: 18-23, 38-42 (20-19), 61-58 (23-16), 82-85 (21-27)

(Δείτε εδώ τα πλήρη στατιστικά του αγώνα)

Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ παίζει με την Ορλαντίνα στην Ιταλία (Τρίτη 24/10, 21.30)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ