ΣΠΟΡ

Champions League: Ο ταξιδιωτικός οδηγός του Ερνέστο Βαλβέρδε για την Αθήνα (vid)

Champions League: Ο ταξιδιωτικός οδηγός του Ερνέστο Βαλβέρδε για την Αθήνα (vid)
Ο χαμογελαστός Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για την Αθήνα ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / Yannis Kolesidis

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την Ελλάδα από το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό. Με την ευκαιρία της επιστροφής του για την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με την Μπαρτσελόνα, ο Καταλανικός σύλλογος ανέβασε ένα βίντεο με ταξιδιωτικό οδηγό για την Αθήνα και ξεναγό τον...Ερνέστο Βαλβέρδε!

Όσοι γνώρισαν από κοντά τον Ερνέστο Βαλβέρδε στη θητεία του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ήξεραν το μεγάλο του χόμπι: να βγάζει φωτογραφίες και να προσπαθεί να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για την πολη που εργάζεται ή επισκέπτεται ως προπονητής.

18657380


(Ο Βαλβέρδε στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / Yannis Kolesidis)

Ο "τσινγκουρί" δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την Ελλάδα και η παραμονή του στην Αθηνα έδωσε την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να ετοιμάσει έναν ταξιδιωτικό οδηγό για την πρωτεύουσα και τον Βαλβέρδε σε ρόλο ξεναγού.

Ακρόπολη, Παρθενώνας, Πλάκα, Κολωνάκι αλλά και Σούνιο ήταν κάποιες από τις προτάσεις του Ερνέστο Βαβέρδε για όσους βρεθούν αυτές τις ημέρες στην πόλη, όπως και να δοκιμάσουν Ελληνικό φαγητό. Επίσης ο Ισπανός τεχνικός μίλησε γαι την επιστροφή του στην Αθήνα και την επιλογή του να αναλάβει τον Ολυμπιακό, την οποία χαρακτήρισε μία από τις καλύτερες αποφάσεις της καριέρας του.

Η "σκιά" του Βαλβέρδε

Αυτός ήταν ο τίτλος του άρθρου της Ισπανικής Marca, στο πλαίσιο των αφιερωμάτων για την αναμέτρηση Ολυμπιακού-Μπαρτσελονα. Με την αφορμή της παρουσίας του Βαλβέρδε, η Ισπανική εφημερίδα έκανε αφιέρωμα στην Μαρίνα Τσαλή, τη διερμηνέα του Ολυμπιακού, που πλέον αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας.

Στο θέμα φιλοξενούνται και δηλώσεις της, που αποκαλύπτει διάφορα στοιχεία από τη συνεργασία της με το Βαλβέρδε καθώς και άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του: όταν ήταν να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, ο Βαλβέρδε πήρε την πρωτοβουλία να την ενημερώσει μία ημέρα νωρίτερα, ώστε να μην αναστατωθεί, καθώς εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ