Επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ πριν το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Ένταση επικρατεί έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο, 20 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Super League Σουρωτή. Δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν κάνει χρήση δακρυγόνων έξω από τη θύρα των οργανωμένων της ΑΕΚ. Το ματς θα ξεκινήσει με μικρή καθυστέρηση.
Περίπου 30 λεπτά πριν τη σέντρα του ντέρμπυ Δικεφάλων, μεγάλος όγκος οπαδών της ΑΕΚ (οι περισσότεροι ήταν στο κλειστό για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ). Σύμφωνα με την Αστυνομία, προσπάθησαν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και έγινε χρήση δακρυγόνων και κρότου/λάμψης.

(Δακρυσμένοι Γκάλο (ν.12) και Γιόχανσον (ν.18) - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)
Ταυτόχρονα μια διμοιρία έκανε την εμφάνιση της στα σκαλιά της Θύρας 1, σε μια προσπάθεια να μπουν στις θέσεις των οργανωμένων, και να προκαλείται για λίγη ώρα μια αναστάτωση, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς, πριν αποχωρήσουν, μετά από μίνι συμπλοκές.

(Η διμοιρία των ΜΑΤ προσπαθεί να μπει στη θύρα 1 - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)

(Μίνι συμπλοκές στη θύρα 1 - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Από τα δακρυγόνα, η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική και εντός αγωνιστικού χώρου, όπως είχε συμβεί και στο ημίχρονο του ντέρμπυ ΑΕΚ-Ολυμπιακού. Οι παίκτες έφυγαν τρέχοντας στα αποδυτήρια.

(Τρέχοντας στα αποδυτήρια οι παίκτες του ΠΑΟΚ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Λακωνία: Έντεκα μήνες με αναστολή στον 55χρονο που έβαλε την σορό του πατέρα του σε καταψύκτη
14:01
Συρία: Δεν υπάρχουν νεκροί από τη χθεσινή έκρηξη κοντά στη Δαμασκό
13:58
Το Μουσείο του Νιούκαστλ αγόρασε σημαία από τη Ναυμαχία του Τραφάλγκαρ
13:48
Προεδρικές εκλογές - Γαλλία: Η χώρα «δεν θα ανεχθεί καμιά απόπειρα ξένης ανάμειξης»
13:37