ΣΠΟΡ

Όλοι στο γήπεδο για να τιμήσουμε τον Ευγένιο Γκέραρντ

Όλοι στο γήπεδο για να τιμήσουμε τον Ευγένιο Γκέραρντ
Στο Ηράκλειο το μεγάλο φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ ξεκίνησε στο Ηράκλειο με την συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών. Το Ελληνικό ποδόσφαιρο καλεί όλο τον κόσμο στις 20 Νοεμβρίου στο γήπεδο του ΟΦΗ για ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου.

Όλα είναι έτοιμα από τους εμπνευστές της ιδέας του φιλικού αγώνα των "φίλων και των παιδιών" του Ευγένιου Γκέραρντ, που θα αναμετρηθούν στο Γεντί Κουλέ στις 18.00 της 20ης Νοεμβρίου. Με συμβολική τιμή εισιτηρίου 1 ευρώ (για λόγους ασφαλείας) και τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν γενιές Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών, που έγραψαν την ιστορία του ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Την ιστορία της οποίας μέρος αποτελεί και ο Ευγένιος Γκέραρντ.

506604


(Τον Ευγένιο Γκέραρντ θα τιμήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM / ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ)

Ηλίας Πουρσανίδης, Μανώλης Πατεμτζής, Νίκος Παπαδόπουλος, Πέτρος Μαρινάκης, Παύλος Αδάμος, Ανδρέας Σκέντζος , Μύρων Σηφάκης, Κώστας Χανιωτάκης και Μίλτος Ανδρεανίδης εκπροσώπησαν τους παίκτες του ΟΦΗ που συνεργάστηκαν με τον Γκέραρντ και μίλησαν για το παιχνίδι. Το Σ/Κ πριν τον αγώνα περισσότεροι από 50 πρώην παίκτες του συλλόγου θα βρεθούν όλοι μαζί στο Ηράκλειο για να ξαναθυμηθούν στιγμές δόξας, που έζησαν δίπλα στον mister.

4280655


(Κάλεσμα στον κόσμο από τους διοργανωτές του αγώνα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

Τον Γκέραρντ θα τιμήσουν και παιδιά της χρυσής εθνικής ομάδας του 2004 και όλο το event θα καταγραφεί σε βίντεο, ώστε να μπορέσει να το προμηθευθεί ο κάθε Έλληνας φίλαθλος. Ο γιος του Ευγένιου Γκέραρντ, Μανώλης Παπαδάκης μίλησε εκ μέρους του Ολλανδού τεχνικού (που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό): «Ευχαριστούμε για την αγάπη σας. Το περιμένει και ο ίδιος πως και πως. Είμαστε συγκινημένοι όλοι μας. Θα είναι κάτι μοναδικό. Είμαστε τυχεροί που είμαστε μαζί του και ο ίδιος νιώθει τυχερός που έχει τέτοια παιδιά. Με έργα, του δείχνουν την αγάπη τους».

(Κάντε κλικ στον υπερσύνδεσμο για να δείτε όλες τις δηλώσεις)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ