Βρετανός σέρφερ έσπασε την πλάτη του από χτύπημα κύματος 15 μέτρων (vid)
Ο σέρφερ Andrew Cotton κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένη πλάτη έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε από κύμα ύψους 15 μέτρων. Η εφιαλτική εικόνα έκανε το γύρο του διαδικτύου.
Ο Cotton διατηρεί το ρεκόρ για το μεγαλύτερο κύμα που έχει κάνει κανείς σερφ και μίλησε για την τραυματική του εμπειρία:
«Πήδηξα από τη σανίδα μου, κάτι που κάνω πολύ σπάνια. Πάτησα το κουμπί της εκτίναξης και σκέφτηκα “Γαμώτο πρέπει να φύγω από εδώ”. Και μετά ένιωσα μόνο πόνο». Ο ίδιος συμπλήρωσε πως: «Ήταν οι τέλειες συνθήκες, τα κύματα ήταν πολύ μεγάλα. Η Ναζάρε μπορεί να γίνει απρόβλεπτη».
Όσον αφορά τη στιγμή της πρόσκρουσης ανάφερε:
«Αυτή τη φορά θυμάμαι να νιώθω μια παράξενη αίσθηση μη βαρύτητας που δεν έχω ξανανιώσει, η οποία πρέπει να ήταν όταν πετούσα στον αέρα. Ήταν η μεγαλύτερη πρόσκρουση που έχω βιώσει».
Πρόεδρος ιρανικού κοινοβουλίου: Oι «απερίσκεπτες κινήσεις» του Τραμπ οδηγούν τις ΗΠΑ σε μία κόλαση
20:34
Απαγχονισμένος βρέθηκε 48χρονος στο σπίτι του στην Πάτρα
20:22
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00» το χτύπημα στο Ιράν; - Αποζημίωση ζητά η Τεχεράνη για να ανοίξει το Ορμούζ
20:10
Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι εντόπισε στρατιωτικό εξοπλισμό της Χεζμπολάχ σε σχολείο στο Λίβανο (pics)
20:00