Βρετανός σέρφερ έσπασε την πλάτη του από χτύπημα κύματος 15 μέτρων (vid)
Ο σέρφερ Andrew Cotton κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένη πλάτη έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε από κύμα ύψους 15 μέτρων. Η εφιαλτική εικόνα έκανε το γύρο του διαδικτύου.
Ο Cotton διατηρεί το ρεκόρ για το μεγαλύτερο κύμα που έχει κάνει κανείς σερφ και μίλησε για την τραυματική του εμπειρία:
«Πήδηξα από τη σανίδα μου, κάτι που κάνω πολύ σπάνια. Πάτησα το κουμπί της εκτίναξης και σκέφτηκα “Γαμώτο πρέπει να φύγω από εδώ”. Και μετά ένιωσα μόνο πόνο». Ο ίδιος συμπλήρωσε πως: «Ήταν οι τέλειες συνθήκες, τα κύματα ήταν πολύ μεγάλα. Η Ναζάρε μπορεί να γίνει απρόβλεπτη».
Όσον αφορά τη στιγμή της πρόσκρουσης ανάφερε:
«Αυτή τη φορά θυμάμαι να νιώθω μια παράξενη αίσθηση μη βαρύτητας που δεν έχω ξανανιώσει, η οποία πρέπει να ήταν όταν πετούσα στον αέρα. Ήταν η μεγαλύτερη πρόσκρουση που έχω βιώσει».
Σε επιφυλακή παραμένει ο Δήμος Αθηναίων για τα έντονα καιρικά φαινόμενα
16:16
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Νέο κύμα βροχόπτωσης στην Αττική - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
16:15
Τριμερής Φον Ντερ Λάιεν, Μερτς και Βέβερ για την Ουκρανία και τη χρήση παγωμένων ρωσικών κεφαλαίων
15:56
Νεοζηλανδή ρεπόρτερ δέχεται «επίθεση» από γλάρο - Δείτε το βίντεο (vid)
15:51