ΣΠΟΡ

NBA: Ξεκίνημα με νίκη για το δίδυμο Αντετοκούνμπο-Μπλέντσο (vids)

NBA: Ξεκίνημα με νίκη για το δίδυμο Αντετοκούνμπο-Μπλέντσο (vids)
"Καυτό δίδυμο" Μπλέντσο (ν.6)-Ανετοκούνμπο (ν.34) Instagram / @bucks

Η ενίσχυση στην περιφέρεια των Μιλγουόκι Μπακς με την προσθήκη του Έρικ Μπλέντσο άρχισε να αποδίδει καρπούς. Μαζί με το Γιάννη Αντετοκούνμπο, που ήταν και πάλι εξαιρετικός με double-double νίκησαν μέσα στο Τέξας το Σαν Αντόνιο 94-87, με τον Greek Freak να πλέκει το εγκώμιο του νέου του συμπαίκτη.

Μετά από 4 σερί ήττες για τους Μπακς, η άμυνα ήταν εκείνη που έδωσε και πάλι τη νίκη στα "ελάφια" μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όπως του Σαν Αντόνιο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ως συνήθως όλες τις δουλειές στο παρκέ, με άνετο double double σε 36 λεπτά που αγωνίστηκε.

1giannisvsSpurs


(Τα στατιστικά του Αντετοκούνμπο)

Ο Giannis είχε 28 πόντους (12/24 2π., 4/8 β., 0/2 3π.), μάζεψε 12 ριμπ. και είχε 5 ασσ., 1 κλέψιμο, 4 κοψίματα και μόλις 1 λάθος.

Αυτή τη φορά όμως η προσθήκη του Μπλέντσο έδωσε έναν ακόμη καλό αμυντικό παίκτη και σημείο αναφοράς στην επίθεση των Μπακς. Ο νεοφερμένος πόιντ γκαρντ δεν ήταν πολύ εύστοχος (6/15) αλλά πέτυχε 13 πόντους και ήταν ο πρώτος σε ασσίστ με 7. Ο Αντετοκούνμπο μίλησε στο τέλος του αγώνα για τη συνεργασία τους, λέγοντας ότι είναι πολύ εύκολο, όταν ο συμπαίκτης σε καταλαβαίνει με "κλειστά μάτια".

1ericbledsoe


(Ντεμπούτο για Μπλέντσο στους Μπακς - Πηγή: Instagram @Bucks)

Το Μιλγουόκι έφτασε σε ρεκόρ 5-6 και σε λίγες ώρες (03.30 ξημερώματα Κυριακής) αγωνίζεται στο Λος Άντζελες με τους Λέικερς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ