ΣΠΟΡ

Εγκεφαλική αιμοραγία υπέστη ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου μετά τη μεταμόσχευση ήπατος

Εγκεφαλική αιμοραγία υπέστη ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου μετά τη μεταμόσχευση ήπατος
Στην εντατική παλεύει για τη ζωή του ο Σουλεϊμάνογλου Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΣΙΝΗΣ

Ο θρύλος της άρσης βαρών Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου δίνει και πάλι μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο. Λίγες ημέρες μετά την μεταμόσχευση ήπατος παρουσίασε επιπλοκές στην εντατική και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση για εγκεφαλική αιμοραγία. Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογκάν ζήτησε ενημέρωση για την κατάσταση του Τούρκου Ολυμπιονίκη.

Ο "Ηρακλής τσέπης" δίνει μια ακόμη μάχη για τη ζωή του καθώς συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στο Ataşehir από τις 28 Σεπτεμβρίου με πρόβλημα στο συκώτι (ηπατική ανεπάρκεια). Ο 50χρονος Σουλεϊμάνογλου χρειάστηκε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος, για να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή.

1534386


(Το μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του δίνει ο Σουλεϊμάνογλου - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / NEWS LTD / STRINGER)

Ένας φίλος του ήταν ο δότης και η επέμβαση έγινε στις 6 Οκτωβρίου, όμως στις 28/10 και ενώ ο Σουλεϊμάνογλου νοσηλευόταν στην εντατική, εμφάνισε οίδημα στον εγκέφαλο και μικρή αιμοραγία. Οι γιατροί αποφάσισαν στις 11 Νοεμβρίου να τον υποβάλουν σε επέμβαση, ώστε να ρίξουν την εγκεφαλική πίεση.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Τουρκικών μέσων, ο Πρόεδρος Ερντογκάν τηλεφώνησε προσωπικά στον αδελφό του Σουλείμάνογλου για να ενημερωθεί γαι την κατάσταση της υγείας του, το βράδυ του Σαββάτου. Άλλωστε είχε επισκεφθεί στο νοσοκομείο το θρύλο του Τουρκικού Αθλητισμού.

1745699


(Να βγει νικητής θέλει ο Σουλεϊμάνογλου - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΣΙΝΗΣ)

Ο Υπουργός Υγείας, Αχμέτ Ντεμιρτζάν ενημέρωσε τη Δευτέρα τον Τύπο, λέγοντας ότι τα στοιχεία μετά την επέμβαση δείχνουν ότι ήταν επιτυχημένη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Σουλεϊμάνογλου έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ