ΣΠΟΡ

Ο γάμος του 1 εκατομμυρίου $ της Σερένα Γουίλιαμς και του Αλέξις Οχανιάν (vid)

Ο γάμος του 1 εκατομμυρίου $ της Σερένα Γουίλιαμς και του Αλέξις Οχανιάν (vid)
Σερένα Γουίλιαμς και Αλέξις Οχανιάν παντρεύτηκαν στη Νέα Ορλεάνη EPA/JUSTIN LANE

Είναι το κοσμικό γεγονός των ημερών. Η κορυφαία τεννίστρια του κόσμου Σερένα Γουίλιαμς και ο εκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Reddit, Αλέξις Οχανιάν, παντρεύτηκαν στη Νέα Ορλεάνη. Το κόστος του γάμου τους έφτασε, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, έφτασε το 1 εκατ. $ και καλεσμένοι ήταν τα κορυφαία ονόματα της παγκόσμια σόου μπιζ.

Το Δεκέμβριο του 2016 το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του, με τους αρραβώνες τους και το Σεπτέμβριο ήρθε στον κόσμο η μικρή Αλέξια Ολυμπία Οχανιάν τζούνιορ. Το μόνο που απέμενε ήταν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου η Σερένα και ο Οχανιάν, που αποτελούν ένα από τα διασημότερα ζευγάρια στις ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας δε χάνει αγώνα της Σερένα Γουίλιαμς και σε όλα τα μεγάλα τουρνουά ο τηλεοπτικός φακός τον εντοπίζει στο box της Αμερικανίδας σούπερ σταρ, δίπλα στην οικογένεια Γουίλιαμς.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Νέα Ορλεάνη, σε έναν αυστηρά κλειστό για τα ΜΜΕ γάμο, με ελάχιστες φωτογραφίες να έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Οι καλεσμένοι παρέδωσαν τα κινητά τους, αφού το ζευγάρι έχει πουλήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα της κάλυψης του γάμου στη Vogue.

Από τις αφίξεις μόνο, οι κοσμικές στήλες κατάφεραν να αλιεύσουν κάποια από τα ονόματα της μουσικής, του αθλητισμού και του κινηματογράφου/τηλεόρασης, που ήταν καλεσμένοι: Μπιγιόνσε, Jay Z (πετώντας με το ιδιωτικό του αεροπλάνο αμέσως μετά τη συναυλία του) Κιμ Καρντάσιαν, Έβα Λονγκόρια, Κέλι Ρόουλαντ, Καρολίν Βοζνιάκι, Τζέι Ζεντ και η Άννα Γουίντορ (διευθύντρια του περιοδικού Vogue).

2017 11 14T014345Z 1101497385 RC17708E6980 RTRMADP 3 GLAMOUR WOMEN OF THE YEAR


(Η Σερένα Γουίλιαμς στο "κόκκινο χαλί" των βραβείων για τη Γυναίκα της χρονιάς - Πηγή: REUTERS / ANDREW KELLY)

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το νυφικό ήταν δημιουργία του οίκου Versace, ενώ υπήρξε ειδική τελετή απονομής τροπαίων (!) σε κάθε ένα καλεσμένο, που έφεραν το όνομα του στη βάση. Το θέμα του γάμου ήταν εμπνευσμένο από την "Πεντάμορφη και το Τέρας", ενώ τα τραπέζια είχαν το όνομα καθενός εκ των 23 Grand Slam τίτλων της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ