Σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό τα παπούτσια του Νίκου Γκάλη
Την ευκαιρία να αποκτήσουν τα παπούτσια που φόραγε ο Νίκος Γκάλης τη σεζόν 1992-93, αγωνιζόμενος στον Παναθηναϊκό και να δώσουν ελπίδα ζωής σε ένα μικρό αγοράκι, έχουν οι φίλαθλοι. Μέσα από τη σελίδα του Charity Idols τρέχει η δημοπρασία για τον μικρό Χριστόφορο.
Ο Γιάννης Παυλιτζόγλου ήταν στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και το ίνδαλμα του, ο Νίκος Γκάλης του είχε χαρίσει το ζευγάρι με τα αθλητικά του παπούτσια. 25 χρόνια μετά τα παπούτσια αυτά μπορούν να δώσουν ελπίδα στον μικρό Χριστόφορο, που νοσηλεύεται στο Μεξικό με μια σπάνια μορφή καρκίνου.
Ο Νίκος Γκάλης ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα του παλιού του συμπαίκτη και έκανε και τη σχετική ανάρτηση σε όλους τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας και όλες τις λεπτομέρειες.
Ποια σούπερ μάρκετ συμμετέχουν στην εφαρμογή Posokanei - Οι τρόποι λειτουργίας του
01:00
Σε δύο δόσεις το επίδομα παιδιού: Ιούνιο και Αύγουστο οι πληρωμές μέχρι 900 ευρώ
00:30
Νεκρή εντοπίστηκε 41χρονη στο δωμάτιο που διέμενε στα Χανιά
23:58
Ιστιοφόρο βυθίστηκε στα ανοιχτά της Νισύρου - Καρέ καρέ η διάσωση των δύο επιβατών
23:55