ΣΠΟΡ

Σοβαρά επεισόδια στο Λοκομοτίβ Πλ.-ΤΣΣΚΑ Σόφιας για το πρωτάθλημα Βουλγαρίας (vid)

Σοβαρά επεισόδια στο Λοκομοτίβ Πλ.-ΤΣΣΚΑ Σόφιας για το πρωτάθλημα Βουλγαρίας (vid)
Σοβαρά επεισόδια με οπαδούς της ΤΣΣΚΑ Σόφιας (φώτο αρχείου) ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / VASSIL DONEV

Πολύ σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής του Βουλγαρικού πρωταθλήματος και στο γήπεδο του Πλόβντιβ ανάμεσα σε οπαδούς της γηπεδούχου Λοκομοτίβ και της ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας για να χωρίσει τους χούλιγκανς, που συνεπλάκησαν με μεγάλη σφοδρότητα.

Η αναμέτρηση είχε χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου και η Λοκομοτίβ είχε προσλάβει ειδική ομαδα σεκιούριτι, ενώ η Αστυνομία είχε δυνάμεις καταστολής δίπλα στο γήπεδο. Και τελικά χρειάστηκε η επέμβαση τους, αφού κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου υπήρξε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο. Το σκορ ήταν 0-1 και στο 42ο λεπτό οι χούλιγκανς των φιλοξενούμενων έσπασαν τα κιγκλιδώματα και κινήθηκαν προς τους οπαδούς των γηπεδούχων.

15602496


(Οι οπαδοι της ΤΣΣΚΑ Σόφιας έχουν ιστορικό με εισβολή σε αγωνιστικούς χώρους, Φώτο από το φιλικό με την Ισραηλινή Ασόντ 2/8/2015 - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / GEORGI PALEYKOV / STR)

(Δείτε εδώ και το σχετικό βίντεο της Βουλγαρικής τηλεόρασης)

Οι συμπλοκές ήταν άγριες, αλλά η Αστυνομία επενέβη γρήγορα για να απωθήσει τις δύο "παρατάξεις" πίσω στην κερκίδα. Ο αγώνας διακόπηκε για 20 λεπτά, και ο διαιτητής Αγκέλοφ τον ολοκλήρωσε, με την ΤΣΣΚΑ να κρατά τη νίκη και να παραμένει 2η στη βαθμολογία με 38 βαθμούς (38 έχει η Λουντογκόρετς) και η Λοκομοτίβ στους 20.

(Πηγή: You Tube)

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε 11 χούλιγκανς και ανάμεσα τους ένα Ρώσο υπήκοο, και τρεις από αυτούς παραπέμφθηκαν σε δίκη με το νόμο για το χουλιγκανισμό, που ισχύει στη γειτονική χώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ