ΣΠΟΡ

Αποκαλυπτήρια για το νέο άγαλμα του Κριστιάνο Ρονάλντο που …του μοιάζει στ’αλήθεια

Αποκαλυπτήρια για το νέο άγαλμα του Κριστιάνο Ρονάλντο που …του μοιάζει στ’αλήθεια
Getty Images/Ideal Images/ Octavio Passos / Stringer

Ποιον Κριστιάνο προτιμάτε καλύτερα; Η αστεία και κατά γενική ομολογία, κακή προτομή του Κριστιάνο Ρονάλντο, με την οποία η Πορτογαλία ήθελε να τιμήσει τον άσσο της στρογγυλής θεάς, είχε γίνει viral, όταν αποκαλύφθηκε στο αεροδρόμιο της Μαδέιρα, το οποίο πήρε και το όνομά του, τον περασμένο Μάρτιο.

Μάλιστα ο Ρονάλντο είχε παρευρεθεί στα αποκαλυπτήρια, ενώ οι φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε μπροστά από την …αστεία εκδοχή του, είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τα σχόλια των χρηστών να είναι ιδιαίτερα επικριτικά.

Μετά τις ποικίλες αντιδράσεις που υπήρξαν από σχόλια στο διαδίκτυο, κατασκευάστηκε τελικά μία καινούρια προτομή, η οποία ομολογουμένως απεικονίζει πιο πιστά τον σταρ του ποδοσφαίρου.

Τα αποκαλυπτήρια του νέου αγάλματος του Ρονάλντο έγιναν το Σάββατο στο γήπεδο Σαντιάγκο Μπερναμπέου στη Μαδρίτη. Κατασκευαστής του σαφώς πιο όμορφου αγάλματος, είναι ο διάσημος Ισπανός γλύπτης Jose Antonio Navarro Arteaga.

Ο αστείος Ρονάλντο, ο ακέφαλος Μέσι και άλλες ιστορίες αγαλμάτων ποδοσφαιριστών (pics)

Μάτια που κοιτούν σε απόσταση προς τα πλάγια, παχιά, σηκωμένα, φρύδια, τέλεια σχηματισμένα χείλη και καλοχτενισμένα μαλλιά, ακόμα και η ελιά που έχει στο πάνω χείλος ο ποδοσφαιριστής, είναι μερικές από τις λεπτομέρειες του νέου αγάλματος.

Πολλοί από τους θαυμαστές του Ρονάλντο φαίνονται να επιδοκιμάζουν τη νέα προτομή, ενώ με ανάρτησή της η σελίδα των θαυμαστών του στο twitter σχολιάζει, πως ήταν καιρός να αντικατασταθεί η προηγούμενη.

Το προηγούμενο άγαλμα εξακολουθεί να βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Μαδέιρα, ωστόσο αναμένεται να αντικατασταθεί σύντομα.

New Cristiano Ronaldo bust revealed that actually looks like him

By Intisar Seraaj and Christina Zdanowicz, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ