ΣΠΟΡ

NBA: Άσταμάτητος στο Σακραμέντο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (vid)

NBA: Άσταμάτητος στο Σακραμέντο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (vid)
Απίστευτη εμφάνιση του Αντετοκούνμπο στο Σακραμέντο GETTY IMAGES / MADDIE MEYER

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο "βασιλιάς" του Σακραμέντο και με 32 πόντους οδήγησε το Μιλγουόκι σε νίκη επί των Κινγκς με 112-87 στα χθεσινά παιχνίδια του NBA. Τον Greek Freak δεν μπόρεσε να σταματήσει κανείς από τους παίκτες των γηπεδούχων, ενώ ο Κώστας Κουφός έμεινε σε "ρηχά νερά".

Αποφασισμένος και πεισμωμένος εμφανίστηκε στο Golden 1 Center ο Γιάννης Αντετοτοκούνμπο, λίγες ημέρες μετά το επεισόδιο του με το βοηθό προπονητή Μάικ Σουίνι. Η δική του απόδοση παρέσυρε και τους υπόλοιπους Μπακς σε μια σπουδαία επιθετική εμφάνιση και επικράτηση, που τουε επανέφερε στην 8αδα της Ανατολής με ρεκόρ 10-9.

https://www.instagram.com/p/p

Ο Γιάννης Αντεττοκούνμπο είχε 32 πόντους (10/15 2π., 1/1 3π., 9/13 β.), εκ των οποίων τους 19 στη γ περίοδο. Επιπλέον στη στατιστική του πρόσθεσε 5 ριμπ., 5 ασσ., 5 κλ. και 1 κοψ. και μόλις 2 λάθη σε 26 λεπτά και 15'' (!). Το μικρότερο χρόνο που αγωνίστηκε εφέτος με τα "ελάφια".

Μαζί του και ο Μπλέντσο με 21 π., 5 ριμπ., 5 ασσ. και 3 κλ. Για τους Κινγκς ο Κώστας Κουφός έπαιξε σχεδόν 14 λεπτά με 2 πόντους από βολές, 7 ριμπ. και 1 ασσ. Επόμενος αγώνας για τους Μπακς ξημερώματα Παρασκευής (05.00) στο Πόρτλαντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ