Σε τιμή ρεκόρ πωλήθηκαν τα παπούτσια του Γκάλη για τον μικρό Χριστόφορο
Περίπου μία εβδομάδα πριν ο Νίκος Γκάλης είχε βάλει σε δημοπρασία τα παπούτσια που φορούσε τη σεζόν 1992-93, αγωνιζόμενος στον Παναθηναϊκό, με σκοπό να δοθεί ελπίδα ζωής σε ένα μικρό αγοράκι, τον Χριστόφορο που μάχεται κατά του καρκίνου.
Τα αθλητικά παπούτσια τα διεκδίκησαν 46 άτομα και ο νικητής τα απέκτησε με 7.000 ευρώ, ποσό που αποτελεί ρεκόρ σύμφωνα με τους διοργανωτές της δημοπρασίας.
Η όλη ιδέα ξεκίνησε όταν ο Γιάννης Παυλιτζόγλου, ο οποίος ήταν στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και το ίνδαλμα του και ο Νίκος Γκάλης του είχε χαρίσει το ζευγάρι με τα αθλητικά του παπούτσια, πρότεινε να τα αποχωριστεί με σκοπό τη βοήθεια του μικρού αγοριού.
Εικοσιπέντε χρόνια μετά τα παπούτσια αυτά κατάφεραν να δώσουν ελπίδα στον μικρό Χριστόφορο, που νοσηλεύεται στο Μεξικό με μια σπάνια μορφή καρκίνου.
Συνελήφθη 65χρονος για ασελγείς πράξεις σε βάρος 12χρονου παιδιού στη Λαμία
21:00
Νεκρή φώκια εντοπίστηκε ανοιχτά από το Ακρογιάλι Μεσσηνίας
20:48
Βενεζουέλα: Νεκροί η σύζυγος και τα παιδιά του πρώην ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου, Λούκας Τρέχο
20:37
Φωτιά στην Καλλιθέα: Η δραματική στιγμή που η ηλικιωμένη πηδάει από το μπαλκόνι για να σωθεί
20:26