ΣΠΟΡ

NBA: Νίκη οι Μπακς με «σβηστό» Αντετοκούνμπο στο Πόρτλαντ (vid)

NBA: Νίκη οι Μπακς με «σβηστό» Αντετοκούνμπο στο Πόρτλαντ (vid)
Οι Μπακς κέρδισαν χωρίς να φορτσάρει ο Αντετοκούνμπο ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / CJ GUNTHER

Για πρώτη φορά εφέτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Μιλγουόκι Μπακς, όμως οι υπόλοιποι παίκτες των "ελαφιών" έκαναν τη δουλειά τους και νίκησαν 103-91 μέσα στο Πόρτλαντ, πριν επιστρέψουν στην έδρα τους για τη συνέχεια του NBA, έχοντας ανέβει και πάλι στη βαθμολογία της Ανατολικής περιφέρειας.

Μετά από ένα ανταγωνιστικό ημίχρονο, οι Μιλγουόκι Μπακς "πάτησαν γκάζι" και ξέφυγαν ακόμη και με 24 πόντους διαφορά από τους Μπλέιζερς, βάζοντας τις βάσεις για την 11η νίκη στη σεζόν. Ο Κρις Μίντλετον με 26 πόντους, 7 ριμπ. και 4 ασσ. ήταν ο κορυφαίος των Μπακς, ενώ ακολούθησε με 25 πόντους και ο "νεοφερμένος" Έρικ Μπλέντσο, που μοίρασε άλλες 4 ασσ.

https://www.instagram.com/p/p

Όσο για το Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν αρκετά άστοχος, αλλά γέμισε τη στατιστική του κάνοντας όλες τις υπόλοιπες δουλειές στο γήπεδο. Σε 37 λεπτά είχε 20 πόντους (7/20 2π., 0/1 3π. και 6/8 β.), 9 ριμπ., 5 ασσ., 3 κλεψ. και 3 κοψ.

Οι Μπακς έχουν ρεκόρ 11-9 στην Ανατολή, ανεβαίνοντας στην 6η θέση και πάλι και επιστρέφουν στην περιφέρειά τους για να αντιμετωπίσουν ξημερώματα Κυριακής (03.30) το Σακραμέντο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ