ΣΠΟΡ

Champions League: Ένταση στο Καραϊσκάκης πριν το Ολυμπιακός-Γιουβέντους (vid)

Champions League: Ένταση στο Καραϊσκάκης πριν το Ολυμπιακός-Γιουβέντους (vid)
Ένταση στο Καραϊσκάκης πριν τον αγώνα Ολυμπιακού-Γιουβέντους EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN

Σύμφωνα με τα Ιταλικά μέσα, επεισόδια έγιναν έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκης κατά την άφιξη μιας ομάδας οπαδών της Γιουβέντους, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του Champions League.  Στους Ιταλούς φαίνεται ότι επιτέθηκε μερίδα αγνώστων, που τράπηκε σε φυγή με την παρέμβαση της Αστυνομίας. Στη συνέχεια υπήρξε και νέα εστία έντασης, με την Αστυνομία να φέρεται να έχει κάνει χρήση δακρυγόνων.

Όπως ανέφεραν οι ρεπόρτερς του Sky Sports Italia με ανταποκρίσεις τους από το Καραϊσκάκης, μια ομάδα οπαδών της Γιουβέντους δέχθηκε επίθεση από μεμονωμένα άτομα, φτάνοντας στο γήπεδο. Επικράτησε ένταση για λίγο, καθώς η επέμβαση των Αστυνομικών δυνάμεων ήταν άμεση.

4312186


(Στις εισόδους του γηπέδου η ένταση με Ιταλούς και Έλληνες - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ)

Ακολούθησαν και σχετικά βίντεο από Ιταλούς δημοσιογράφους, αλλά και την Ιταλική έκδοση του Goal.com, που κατέγραψαν την μίνι ένταση έξω από το Χριστουγεννιάτικο Καραϊσκάκης.

Σύμφωαν με πληροφορίες ακολούθησε και νέα εστία έντασης λίγο πιο μακριά στον περιβάλλοντα χώρο, με Ιταλούς οπαδούς αυτή τη φορά να κάνουν "επίθεση" σε οπαδούς του Ολυμπιακού και την Αστυνομία να έχει κάνει και χρήση δακρυγόνων, για να μην επιτρέψει να φουντώσουν τα επεισόδια.

4312176


(Συνεργεία καθαρισμού, προσπαθούν να μαζέψουν κάποια αποκαΐδια από το σημείο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ)

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη στις 21.45.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ