ΣΠΟΡ

Θλιβερά επεισόδια στη Σερβία (pics&vids)

Θλιβερά επεισόδια στη Σερβία (pics&vids)
Οι φανατικοί οπαδοί της Παρτιζάν σε παλαιότερο αγώνα της ομάδας τους. ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Απίστευτης έκτασης και αγριότητας επεισόδια στο ντέρμπι του σερβικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα, με τον αγώνα μάλιστα να ολοκληρώνεται κανονικά παρά τα πρωτοφανή έκτροπα!

Η μεγάλη αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ιστορικών ομάδων του Βελιγραδίου, της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα, για ακόμα μια φορά στιγμάτισε μεταξύ τους αναμέτρηση.

Στο ντέρμπι που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (13/12) στο γήπεδο «Autocomanda» της Παρτιζάν, επικράτησε χάος λίγο μετά τα μισά του πρώτου ημιχρόνου, με βίαιες συγκρούσεις ανάμεσα στους οπαδούς των γηπεδούχων.

Το πλέον παράδοξο της υπόθεσης, είναι πως ο αγώνας αυτός όχι μόνο δεν ματαιώθηκε, αλλά συνεχίστηκε κανονικά με το τελικό 1-1 να διαμορφώνεται από γκολ των φιλοξενούμενων στο 84’!

Το περίεργο, εκτός από το γεγονός ότι οι Σέρβοι είχαν επιτρέψει μετακίνηση οπαδών και στο γήπεδο ήταν κι αυτοί του Ερυθρού Αστέρα, είναι το ότι αυτή τη φορά, τα επεισόδια έγιναν μεταξύ των οπαδών... μιας ομάδας. Δεν υπήρξαν συγκρούσεις μεταξύ των «Γκρομπάρι», της Παρτιζάν, και των «Ντελιζέ» του Ερυθρού Αστέρα, αλλά μόνο συγκρούσεις μεταξύ Παρτιζάνων.

Η σερβική αστυνομία επιβεβαιώνει 12 σοβαρά τραυματίες και έναν οπαδό που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή! Αξίζει να σημειωθεί πως η κόντρα ήταν μεταξύ των δυο μεγάλων κλαμπ οπαδών της ομάδας, των «Γκρομπάρι» και των «Γιάνγκ Μπόις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ