ΣΠΟΡ

Η επιτυχημένη «Ημέρα Φιλάθλου» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (vids & pics)

Η επιτυχημένη «Ημέρα Φιλάθλου» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (vids & pics)
Γιορτινή ατμόσφαιρα επικράτησε στο ΟΑΚΑ την Κυριακή. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods διοργάνωσε την απόλυτα επιτυχημένη «Ημέρα Φιλάθλου» στο ΟΑΚΑ δίνοντας δώρα στους φιλάθλους της και οικονομική ενίσχυση στους κατοίκους της Μάνδρας.

Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο… αγώνες, νίκες, ήττες, τρόπαια και αγωνίες. Είναι και ένα κομμάτι της κοινωνικής μας ζωής, με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods να αποδεικνύουν έμπρακτα πως υπάρχει ευαισθησία και ανθρωπιά ακόμα και σε δύσκολους καιρούς. Οι «πράσινοι», όπως είχαν ενημερώσει εδώ κι αρκετό καιρό, την Κυριακή (17/12) διοργάνωσαν την «Ημέρα Φιλάθλου» στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με την ομάδα του Ρεθύμνου. Ο Παναθηναϊκός σε αυτόν τον αγώνα είχε ορίσει τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ, με τα έσοδα να πηγαίνουν όλα σε όσους έχουν πληγεί από τις φονικές πλημμύρες στην Μάνδρα Αττικής.

Παράλληλα, στο περιθώριο του αγώνα με την ομάδα της Κρήτης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods έκανε και την κλήρωση για τα δώρα αξίας 100.000 ευρώ που αποφάσισε να δώσει στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες της ομάδας. Περισσότεροι από 7.300 άνθρωποι που έχουν αγοράσει κάρτα διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μπήκαν στην κλήρωση για τα 297 δώρα που μοίρασε το «τριφύλλι», με τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση να διεξάγουν τη διαδικασία και έναν τυχερό να φεύγει από το ΟΑΚΑ με ένα αυτοκίνητο!

Το σχετικό Δελτίο Τύπου, αναφέρει: «Στο πλαίσιο της «Ημέρας Φιλάθλου», που έλαβε χώρα για τέταρτη συνεχή χρονιά στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής (17/12) στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο Aegean, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες της Μάνδρας, κληρώθηκαν για πρώτη φορά δώρα αξίας 100.000€, σε μια κίνηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για τη φετινή άνευ προηγουμένου ανταπόκρισή τους στις πωλήσεις των ετήσιων εισιτηρίων διαρκείας (ξεπέρασαν τον αριθμό 7.300)!

Χιλιάδες φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «πράσινης» ΚΑΕ, ευχαριστήθηκαν το θέαμα και τις εκπλήξεις και παράλληλα στάθηκαν εμπράκτως στο πλευρό συνανθρώπων μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

297 κάτοχοι καρτών διαρκείας έφυγαν από το γήπεδο διπλά χαρούμενοι, καθώς πέραν από το γεγονός ότι απόλαυσαν έναν ακόμη όμορφο αγώνα μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, κέρδισαν και ένα από τα πλούσια δώρα που προσέφεραν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, το PAOSHOP, η PAO BC ACADEMY και οι κάτωθι χορηγοί μας: ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, SUPERFOODS, ADIDAS, COSMOTE, MERCEDES, TOYO TIRES, 3E, AKTINA TRAVEL GROUP, NOKIA, ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ, LG, EZA, MOLTO, BP, MICROSOFT, VIVA, KELLY’S CHIPS, HELLENIC SEAWAYS και CARNICERO.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο και συνεισφέρανε σε αυτόν τον ιερό σκοπό, ενισχύοντας έτσι τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες της Μάνδρας, καθώς και όλους τους κατόχους διαρκείας που βρίσκονται εμπράκτως στο πλευρό της!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ