ΣΠΟΡ

Οι κυανέρυθροι κέρδισαν και τον ΠΑΣ, ενώ ο Πανθρακικός πέρασε από το Περιστέρι

Οι κυανέρυθροι κέρδισαν και τον ΠΑΣ, ενώ ο Πανθρακικός πέρασε από το Περιστέρι
Δύο γκολ για τον Ανσαριφάρντ στο 2-0 του Πανιωνίου επί του ΠΑΣ EUROKINISSI/ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Συνέχισε την εξαιρετική πορεία του ο Πανιώνιος επικρατώντας για την 12η αγωνιστική 2-0 των Ιωαννίνων, ενώ ο Πανθρακικός με την πρώτη του νίκη το πρωτάθλημα έβαλε σε περιπέτειες τον Ατρόμητο.

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος όχι απλά επέστρεψε στις νίκες, αλλά έχει βαλθεί να τρελλάνει τον κόσμο. Κέρδισε πολύ άνετα τον ΠΑΣ Γιάννενα με 2 γκολ του Ιρανού Καρίμ Ανσαριφάρντ (5 και 20) και έφτασε τους 22 βαθμούς, όσους και ο Παναθηναϊκός μετά το Καυτανζόγλειο. Πάνω από Αστέρα και ΑΕΚ εδραιώνεται στην 5άδα παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Με ισορροπία στις γραμμές του και καλό κοουτσάρισμα του Ουζουνίδη, δεν κινδύνεψε σε καμμία στιγμή από τους φιλοξενούμενους (μαζί με την Καλλονή το συγκρότημα του Πετράκη έχει την χειρότερη συγκομιδή εκτός έδρας εφέτος με μόλις 1 βαθμό απολογισμό), χαρίζοντας στιγμές ευφορίας στους φίλους του, που πήγαν στο γήπεδο.

«Λαϊκά δικαστήρια» στο Περιστέρι

Αντίθετα οι οπαδοί του Ατρόμητου ζήτησαν εξηγήσεις στο τέλος του 90λεπτου από τους ποδοσφαιριστές του Δέλλα, μετά την ήττα από τον Πανθρακικό. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους φιλοξενούμενους του Ελευθερόπουλου, που προηγήθηκαν στο 41 με τον Μελίσση. Ο Ατρόμητος είχε πολλά προβλήματα και πάλι στην ανάπτυξη και βρήκε το γκολ με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ναπολέόνι στο 78, αλλά και αμυντικά, αφού ο Ηλιάδης κατάφερε στο 81 με προβολή να διαμορφώσει το τελικό 1-2.


(Πηγή: EUROKINISSI/ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Αυτή ήταν η 9η ήττα του «Ευρωπαίου» Ατρόμητου (έπαιξε στα προκριματικά του Europa League το καλοκαίρι αποκλείοντας την ΑΙΚ Στοκχόλμης και στην συνέχεια χάνοντας από την Φενέρ) σε 12 ματς, που τον φέρνει στην 14η θέση με 9 βαθμούς, όταν ο Πανθρακικός έπιασε την Καλλονή (που υποδέχεται την Δευτέρα τον ΠΑΟΚ) στους 7. Ο Δέλλας προανήγγειλε, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, μετεγγραφές...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ